35.000 TL bütçe ile R5 7500F & RTX 4070 sistem toplanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16108
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 173
  • Etiketler Etiketler
    bütçe sistem
Bütçe
35000

Ekran kartı: 7800XT.

İşlemci: 7500F.

Anakart: A620M-K

RAM Patriot Viper 1x16 6000MHz.

SSD: Kioxia G2 500GB SSD.

Kasa: Zoko amiral DK431 4x12 cm ARGB fanlı mesh panel temperli cam e-ATX bilgisayar kasası.

PSU: Enermax maxpro III emp700W 700W Power Supply.

Soğutucu: Thermal right assasin.

7800XT saf güçte 4070'ten iyi ve 1. el alabilirsiniz.

7800xt de fg var mı?

Hocam diğer konularda çoğu kişi 4070 tercih etmiş. Saf güç olarak 7800XT daha güçlü ama 4070 DLSS daha iyiymiş. Yazilimsal olarak da daha iyiymiş. Hangisini tercih etmem bilemedim

Hocam diğer konularda çoğu kişi 4070 tercih etmiş. Saf güç olarak 7800XT daha güçlü ama 4070 DLSS daha iyiymiş. Yazilimsal olarak da daha iyiymiş. Hangisini tercih etmem bilemedim
DLSS veya FSR bence gereksiz ve kullanılmaz, görüntüdeki bozulmaları fark etmeyen kaliteyi düşürüp oynasın yine FPS artıyor zaten. Şimdiye kadar güzel geliştiler ama biraz daha zamana ihtiyaçları var.

RTX 4060 ile bazı oyunları DLSS 4 Transformer modelinde oynuyorum 1080p de bile görseller gayet net (RDR2'de aktif ettiğimde çok güzel görüntüler almıştım), native ile birebir çoğu yerde nativeden bile iyi olduğu söyleniyor. Youtube üzerinden bir çok video bulabilirsiniz. Günümüzde artık kas gücünden çok yapay zeka ve yazılım üzerine düştüler ve yüzlerce oyun DLSS 4 desteği alıyor hal bu iken DLSS görüntü kalitesi kötü demek pek gerçekçi olmaz. Haa DLSS ile alakası olmayan battle royal oyunlar oynuyorsan başka onun dışında DLSS 4 son sürümleri görüntüyü çok iyileştiriyor hele birde Frame Generation varsa zaten çok güzel FPS alarak oyun oynarsın.

Yalnız konuda ki linklere kısa bir göz attım da hem ikinci el hemde Gainward marka bir ekran kartı pek tatmin etmedi soğutma kalitesi olarak ASUS, MSI, Galax gibi markalar tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…