35.000 TL bütçeye Lenovo LOQ 83JC00DXTR vs HP Victus 15 B9KM2EA

Guzel hocam kronik bir sorunları var mı bunlarin.

Nitro 5 serisi güzel; ancak atılan cihaz V15 serisi. Tonla rezilliği var: Düşük watt GPU, termal iletim eksikliği, fanların yukarıya üflemesinden dolayı ekran sararması, menteşe çatlaması gibi problemleri var.

ASUS mu daha iyi attığınız Acer mi?

ASUS.

Guzel hocam kronik bir sorunları var mı bunlarin.

ASUS mu daha iyi attığınız Acer mi?

Acer'in bir sorunu yoksa Windows 11 şu an sadece 5 veya 6bin TL. Acer kârlı ama zorunu var mı bilmiyorum. Sorunu yok denirse olabilir. Seçenek dahilinde.

Eminseniz hocam Hepsiburada'dan alacağım bunun üzerine güzel sifir yok degil mi? Kronik sorunu da yoksa şimdi sipariş edecegim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eminseniz hocam Hepsiburada'dan alacağım bunun üzerine güzel sifir yok degilmi kronik sorunu da yoksa şimdi sipariş edecegim.

Neyin siparişini oluşturacaksınız? Anlamadım. Attığım link GameGaraj sitesinin, diğer atılan cihaz Vatan'ın.

Neyin siparişini oluşturacaksınız? Anlamadım. Attığım link GameGaraj sitesinin, diğer atılan cihaz Vatan'ın.

ASUS'u hocam Hepsiburada'da aynı fiyat Acer kronik sorunları var dediniz zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
65W 4050, 95W 3050'den bile çok daha güçlü; sakın gidip kötü panelli, DDR4 platformlu, 65W 3050 ekran kartlı ve çoğu rakibinden daha zayıf işlemcili F16 almak gibi bir hata yapmayın. Bu modeli tercih edin:

15IAX9 & 15IRX9 işlemcili kasalarla epey farklı bir anakart kullanıyorlar, aynı seri altında bile ait değil anakartları. Fiyatına göre güzel bir panelle (%100 sRGB, IPS, 300 nit) geliyor, işlemciside fena değil. 100 mm büyüklüğünde, 0.15 mm bıçaklara sahip büyük bir fanı mevcut; 1 tane fan olmasına rağmen kendisi ideal sıcaklıklarda tutmayı başaran bir kasa. Öneririm.

Yanlış bilgi: 9 serisindeki 9E modeline dair bilinen bir kronik sorun bulunmamaktadır.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…