Nitro 5 serisi güzel; ancak atılan cihaz V15 serisi. Tonla rezilliği var: Düşük watt GPU, termal iletim eksikliği, fanların yukarıya üflemesinden dolayı ekran sararması, menteşe çatlaması gibi problemleri var.
Acer'in bir sorunu yoksa Windows 11 şu an sadece 5 veya 6bin TL. Acer kârlı ama zorunu var mı bilmiyorum. Sorunu yok denirse olabilir. Seçenek dahilinde.
Nitro 5 serisi güzel; ancak atılan cihaz V15 serisi. Tonla rezilliği var: Düşük watt GPU, termal iletim eksikliği, fanların yukarıya üflemesinden dolayı ekran sararması, menteşe çatlaması gibi problemleri var.
65W 4050, 95W 3050'den bile çok daha güçlü; sakın gidip kötü panelli, DDR4 platformlu, 65W 3050 ekran kartlı ve çoğu rakibinden daha zayıf işlemcili F16 almak gibi bir hata yapmayın. Bu modeli tercih edin:
15IAX9 & 15IRX9 işlemcili kasalarla epey farklı bir anakart kullanıyorlar, aynı seri altında bile ait değil anakartları. Fiyatına göre güzel bir panelle (%100 sRGB, IPS, 300 nit) geliyor, işlemciside fena değil. 100 mm büyüklüğünde, 0.15 mm bıçaklara sahip büyük bir fanı mevcut; 1 tane fan olmasına rağmen kendisi ideal sıcaklıklarda tutmayı başaran bir kasa. Öneririm.