35.000 TL laptop önerisi

Bütçe
35000

harbis

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
n11'den Acer Nitro 5 AN515-58-70VR NH.QM0EY.00B i7-12650H 8 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarlar Bütçe artarsa bunu alabilirsin
n11'den Acer Nitro 5 AN515-58-7725A58 NH.QM0EY.00AA58 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

35 bin tl dedim 43 bin tl lik laptop atıyorsun dostum

İkisi de alınmaz.

Bütçe artarsa önerimdir.

Tavsiyem Copilot+PC bulabilirseniz onlara bakmaya çalışın.
Windows 11 sistemine Copilot entegre edebiliyorsun diye biliyorum.

Laptoplar da AMD işlemciler iyi midir İntel'e göre çünkü Mühendislik okuyorum.

Windows 11 sistemine Copilot entegre edebiliyorsun diye biliyorum.

Edilebilir ama Copilot+PC ayrı bir şey. Yapay zeka destekli özel işlemciler oluyor. Özelliklerinden değil performans olarak çok daha öndeler.

Kullanıma göre modele göre değişir.

Edilebilir ama Copilot+PC ayrı bir şey. Yapay zeka destekli özel işlemciler oluyor. Özelliklerinden değil performans olarak çok daha öndeler.

Kullanıma göre modele göre değişir.
Evet, Copilot+PC gibi yapay zeka destekli özelliklere sahip laptoplar, özellikle Windows 11 ve Microsoft’un yapay zeka entegrasyonlarıyla uyumlu olarak kullanılabilir. Ancak, bu tür özellikler genellikle Windows 11 sürümüyle birlikte gelir ve donanımda özel bir gereklilik bulunmamaktadır. (CHATGPT)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…