35.000 TL'ye Bonus kredi kartına 6 taksitli sitelerden sistem önerisi

Evet dostlar soru bu. Ben Hepsiburada'dan bunu topladım ancak bence güzel olmadı. Size sığınıyorum bana yardım edin. +1.500 TL gibi tutarlar olabilir. Böyle karışık bir soru sorduğum için sizlerden özür dilerim arkadaşıma toplayabileceğim en iyi sistemi arıyorum.

Ben ekran kartı olarak şu ikisinden birini tavsiye edeceğimden emin gibiyim, yine de siz düzeltirsiniz eğer bir yanlış varsa.

1. https://www.hepsiburada.com/sapphir...50-02-20g-p-HBCV00008PBLYR?magaza=Hepsiburada

Son düzenleme:
Hayır hocam sadece arkadaşıma toplayabileceğimi en iyi sistemi toplamayı istiyorum. Bu iyi midir?

Ayrıca hocam 37 bin TL'ye kadar çıkabilirim dedi, ne yapmalıyım şu anda?

Hayır hocam sadece arkadaşıma toplayabileceğimi en iyi sistemi toplamayı istiyorum. Bu iyi midir?

Hazır sisteme göre bence çok güzel bir fiyat. Toplama olarak bu çıkıyor.
Toplamda 35.5k. Hazır sistemde 1TB SSD var topladığım sistemde 500GB. Hazır sistem de stok fan var benim topladığım sistem de kule tipi bir soğutucu var.
Eğer bütçen çıkarsa RAM'i 2x16 yapmanı öneririm.

Ayrıca hocam 37 bin TL'ye kadar çıkabilirim dedi, ne yapmalıyım şu anda?

Topladığım sistem üzerinden örnek verecek olursam RAM'i 2DX16 yapmanı öneririm.
Hazır sisteme gelecek olursak oradaki stok soğutucuyu değişip Phantom spirit alabilir.
Tabii kasaya sığdığına emin olsun kasa kaç mm destekliyor bakmadım.

Hocam size çok büyük zahmet olacak ancak aşağıda atacağım kriterlere göre 37 bin TL'ye toplayabileceğiniz en iyi sistemi atar mısınız?

Hocam 6 taksit olması lazım ve N11 3 taksit yapıyor.
Hepsiburada: +6000 TL'ye 6 taksit
Pazarama: +5750 TL'ye 6 taksit

Hocam ben böyle bir sistem dizmiştim, stok fan konusunda arkadaşım olduğu için uv yapıp verecektim ancak bilmiyorum belki ben pahalıya toplamışımdır diyerek size başvurdum.

Son düzenleme:

Hepsiburada üzerinden daha önce toplamadığım için çok bilemiyorum o sitede ki fiyatları.
Anakart A620 anakarta göre gerekesiz pahalı Max 3.2K verilir. Aynı şekilde işlemci ve kasa da biraz pahalı. Toplama olarak bu bütçede 2x16 RAM çıkabiliyor.

Hocam biliyorum fakat hepsiburada'dan maksimum bu oluyor. Hocam isterseniz hepsiburada üzerinden psu kasa ve işlemci önerin ben de ona göre hareket edeyim. A620 olarak sadece bu üçü var.

Hocam biliyorum fakat Hepsiburada'dan maksimum bu oluyor. Hocam isterseniz Hepsiburada üzerinden PSU kasa ve işlemci önerin ben de ona göre hareket edeyim. A620 olarak sadece bu üçü var.
Eki Görüntüle 168538

Gigabyte anakartlarının bazılarında güvenlik açığı çıkmıştı son zamanlarda. Bu anakart modelinde yoksa m-h olanı alıp geçebilir zaten aralarında devasa bir farkın olacağını da sanmıyorum. Kasa olarak biraz baktım fakat Hepsiburada'ya göre attığın kasanın fiyatı normalmiş bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum bu sitenin

Hocam vallahi zorunda olmasam buradan toplamam. Çıkarabileceğimiz en iyi sistem bu değil mi hocam?

Hocam vallahi zorunda olmasam buradan toplamam. Çıkarabileceğimiz en iyi sistem bu değil mi hocam?

Hepsiburada'ya göre yüksek ihtimal bu bütçede çıkabilecek en iyi sistem budur diye düşünüyorum. Dediğim gibi daha önce bu site üzerinden toplamadığım için çok net konuşmak istemiyorum
Bu arada arkadaşın soğutucu almayacak mı? Elinde var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…