Hocam ilk attığım sistemin fiyatı arttı ve ayrıca kullanılan anakartta ve RAM da sorun yaşayanlar olduğunu gördüm vazgeçtim vatandan da önerebilirsiniz belli miktarını peşin gerisini taksitte yapabilirim.
Hocam ilk attığım sistemin fiyatı arttı ve ayrıca kullanılan anakartta ve RAM da sorun yaşayanlar olduğunu gördüm vazgeçtim vatandan da önerebilirsiniz belli miktarını peşin gerisini taksitte yapabilirim.
Tek tek toplayarak bana bir sistem önerin ama Max 38 olabilir aşağısı olursa benim için daha iyi olur ben parçaların bana taksitli nerede avantajı varsa oradan alırım.
Tek tek toplayarak bana bir sistem önerin ama Max 38 olabilir aşağısı olursa benim için daha iyi olur ben parçaların bana taksitli nerede avantajı varsa oradan alırım.
Şimdi seçeneklerinize gelelim.
- RAM'i 2. bulursanız çok daha kârlı olur. Aynısı olmasına gerek yok, 6000-6400MT/s, CL28-30-32 değerlikli bir model olabilir. (Kingston, T-Force, TwinMOS, G.Skill'den (Flare) mümkün mertebe uzak durun.
- 2. el olarak sistemin sığacağı, hava akışı rezalet olmayan bir kasa alıp bu PSU'yu alabilirsiniz; https://share.google/xo14MbXSZMW9cx8gM
Kasanın desteğini kontrol edin tabii ki.