Tandem WOLED'in fiyatı ile Penta Tandem'in yeni olduğunu varsayarsak ben max 35 bin civarı bekliyorum. Ancak çıktığı Hz değeri de fiyatını etkileyecektir.
Tandem WOLED'in fiyatı ile penta Tandem'in yeni olduğunu varsayarsak ben Max 35 bin civarı bekliyorum. Ancak çıktığı Hz değeri de fiyatını etkileyecektir.
Hocam valla çok sabırsızım, hemen çıksın alayım istiyorum. Ekran kartı da değiştiği için gerçek performansı görmek istiyorum. Wardogs yakın bir tarihte çıkacak aynı zamanda MW4 geliyor Ekim'de. 1080p ile arasında ne kadar fark var söylendiği kadar fark ediyor mu aşırı meraklıyım.
Aralıklar ile sitelere girip kontrol et, yapay zeka üzerinden de sorgulayabilirsin. Tahmini çıkış tarihleri MSI için 2026 sonu, Asus, Dell, LG gibi firmalar için ise 2027 yılı içerisinde deniliyor şu an.
Hocam valla çok sabırsızım, hemen çıksın alayım istiyorum. Ekran kartı da değiştiği için gerçek performansı görmek istiyorum. Wardogs yakın bir tarihte çıkacak aynı zamanda MW4 geliyor Ekim'de. 1080p ile arasında ne kadar fark var söylendiği kadar fark ediyor mu aşırı meraklıyım.
ASUS tarafında 2K modeller için halen bir haber yok ancak 4K model duyuruldu diye biliyorum. MSI ise 2K modelini duyurdu ancak tarihi belli değil. 2026 sonu 2027 ilk çeyrek gibi düşünebiliriz.
Aralıklar ile sitelere girip kontrol et, yapay zeka üzerinden de sorgulayabilirsin. Tahmini çıkış tarihleri MSI için 2026 sonu, Asus, Dell, LG gibi firmalar için ise 2027 yılı içerisinde deniliyor şu an.
1440p gerçekten o kadar fark ediyor mu ? geçen hafta 4K deneyimleme şansım olmuştu ancak nedense çok fark hissetmedim gibi geldi. Ekran boyutunun büyük olmasından kaynaklı olabilir ama bilmiyorum televizyonda deneyimlemiştim.
Sistem özellikleri 4K'da yeterli performans veriyor ise neden olmasın. Ancak 4K monitörlerin fiyatı 35 bin bandını aşıyor diye biliyorum modellere bakmak lazım.
Ben 2K aldım, çok memnunum. 165 Hz 4K da alınabilir tabii. Ama bence önce bir dükkana git, 2K ile 4K arasındaki farklara bir bak. 9070 XT vardı sende ve işlemcin de aşırı iyi değil. Bilgisayarın özelinde ben 2K almanı öneririm.
Ben 2K aldım, çok memnunum. 165 Hz 4K da alınabilir tabii. Ama bence önce bir dükkana git, 2K ile 4K arasındaki farklara bir bak. 9070 XT vardı sende ve işlemcin de aşırı iyi değil. Bilgisayarın özelinde ben 2K almanı öneririm.
Daha yüksek parlaklık veriyor, daha verimli, ve OLED yanmalarına karşı iki kat daha dayanıklı olduğu söyleniyor. Aynı zamanda farklı bir kaplama ile birlikte çizilmelere karşı daha korunaklı olacağı söyleniyor. 35 bin bandını fazla geçmez ise aslında baktığınızda bu özellikler için değer. OLED yanmalarına karşı iki kat uzun ömürlü olması bile yeterli bir sebep bence. Seçim yine sizin tabi ki. Eğer şimdi alacak iseniz son nesil QD-OLED daha mantıklı olacaktır. ASUS'ta son nesil 3. nesil diye biliyorum. MSI'da ise 4. nesil var yanlış bilmiyorsam.