S shruux 47 Yetkin Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 1.056 Çözümler 7 Beğeniler 565 Bugün 00:30 #31 Arantheim dedi: Bende 1 saat önce gördüm sen geldin aklıma, ben halen sadık kalırdım diye düşünüyorum ama şu an bende QD-OLED var, senin açından bilemedim şimdi Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam Amazon'da zam geldi bir kaç gün önce. Şuan sadece MediaMarkt'ta eski fiyatında. Diğer tüm satıcılar fiyatı 30 üstüne çekmiş.
Arantheim dedi: Bende 1 saat önce gördüm sen geldin aklıma, ben halen sadık kalırdım diye düşünüyorum ama şu an bende QD-OLED var, senin açından bilemedim şimdi Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam Amazon'da zam geldi bir kaç gün önce. Şuan sadece MediaMarkt'ta eski fiyatında. Diğer tüm satıcılar fiyatı 30 üstüne çekmiş.
Arantheim 83 Başarılı Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 562 Çözümler 1 Beğeniler 308 Yer Ataşehir, İstanbul 33 dakika önce #32 shruux dedi: Bilemedim hocam Amazon'da zam geldi birkaç gün önce. Şu an sadece MediaMarkt'ta eski fiyatında. Diğer tüm satıcılar fiyatı 30 üstüne çekmiş. Genişletmek için tıkla... O yüzden bende şu an olduğu için farklı bakıyor olabilirim. 10k gibi bir fiyat artışı bekleme ama, 2- ila 5 arası olur en fazla. Seçim sana kalmış
shruux dedi: Bilemedim hocam Amazon'da zam geldi birkaç gün önce. Şu an sadece MediaMarkt'ta eski fiyatında. Diğer tüm satıcılar fiyatı 30 üstüne çekmiş. Genişletmek için tıkla... O yüzden bende şu an olduğu için farklı bakıyor olabilirim. 10k gibi bir fiyat artışı bekleme ama, 2- ila 5 arası olur en fazla. Seçim sana kalmış
S shruux 47 Yetkin Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 1.056 Çözümler 7 Beğeniler 565 15 dakika önce #33 Arantheim dedi: O yüzden bende şu an olduğu için farklı bakıyor olabilirim. 10k gibi bir fiyat artışı bekleme ama, 2- ila 5 arası olur en fazla. Seçim sana kalmış Genişletmek için tıkla... Bilemedim, düşüneceğim biraz daha. Zaten daha PS5'i satmadım, önce onun satılması lazım almam için.
Arantheim dedi: O yüzden bende şu an olduğu için farklı bakıyor olabilirim. 10k gibi bir fiyat artışı bekleme ama, 2- ila 5 arası olur en fazla. Seçim sana kalmış Genişletmek için tıkla... Bilemedim, düşüneceğim biraz daha. Zaten daha PS5'i satmadım, önce onun satılması lazım almam için.