A AKdevDAG Çalışkan Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 3 14 Ağustos 2025 #11 Cem Yilmaz dedi: Attığım videodan bahsediyorsanız fark etmez TUF'ta da Acer'de de 140W'lık RTX4050 var FPS değerleri üç aşağı beş yukarı aynıdır, o yüzden bu videoyu baz alabilirsiniz performans olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam islemci farklıya o yüzden sordum. Benim oynadığım oyunlarda Valorant LoL PUBG Rainbow bunlarda sanırım daha çok işlemciye bağlı.
Cem Yilmaz dedi: Attığım videodan bahsediyorsanız fark etmez TUF'ta da Acer'de de 140W'lık RTX4050 var FPS değerleri üç aşağı beş yukarı aynıdır, o yüzden bu videoyu baz alabilirsiniz performans olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam islemci farklıya o yüzden sordum. Benim oynadığım oyunlarda Valorant LoL PUBG Rainbow bunlarda sanırım daha çok işlemciye bağlı.
C Cem Yilmaz Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 599 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 347 14 Ağustos 2025 #12 AKdevDAG dedi: Hocam islemci farklıya o yüzden sordum. Benim oynadığım oyunlarda Valorant LoL PUBG Rainbow bunlarda sanırım daha çok işlemciye bağlı. Genişletmek için tıkla... Evet işlemciye bağlı oyunlar, Valorant 300 FPS civarı veriyor Turbo moda alınca.
AKdevDAG dedi: Hocam islemci farklıya o yüzden sordum. Benim oynadığım oyunlarda Valorant LoL PUBG Rainbow bunlarda sanırım daha çok işlemciye bağlı. Genişletmek için tıkla... Evet işlemciye bağlı oyunlar, Valorant 300 FPS civarı veriyor Turbo moda alınca.
A AKdevDAG Çalışkan Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 3 14 Ağustos 2025 #13 Cem Yilmaz dedi: Evet işlemciye bağlı oyunlar, Valorant 300 FPS civarı veriyor Turbo moda alınca. Genişletmek için tıkla... Hocam o attığınız laptop PUBG'de çok iyi FPS alıyor. Bu laptopta alır mı? Cem Yilmaz dedi: Evet işlemciye bağlı oyunlar, Valorant 300 FPS civarı veriyor Turbo moda alınca. Genişletmek için tıkla... Hocam GPN teknlojide teknoryaya gore daha uygun sıkıntı olur mu? Hocam ben aldım da böyle kullanmamda bir sıkıntı var mı ? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-08-18 saat 12.58.52_6ca69f5b.webp 778,1 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleme: 18 Ağustos 2025
Cem Yilmaz dedi: Evet işlemciye bağlı oyunlar, Valorant 300 FPS civarı veriyor Turbo moda alınca. Genişletmek için tıkla... Hocam o attığınız laptop PUBG'de çok iyi FPS alıyor. Bu laptopta alır mı? Cem Yilmaz dedi: Evet işlemciye bağlı oyunlar, Valorant 300 FPS civarı veriyor Turbo moda alınca. Genişletmek için tıkla... Hocam GPN teknlojide teknoryaya gore daha uygun sıkıntı olur mu? Hocam ben aldım da böyle kullanmamda bir sıkıntı var mı ?
C Cem Yilmaz Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 599 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 347 18 Ağustos 2025 #14 AKdevDAG dedi: Hocam ben aldım da böyle kullanmamda bir sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Var tabii, ekranı açık kullanın her zaman kapattığınızde temiz hava alma oranı düşüyor ve çok daha fazla ısınıyor.
AKdevDAG dedi: Hocam ben aldım da böyle kullanmamda bir sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Var tabii, ekranı açık kullanın her zaman kapattığınızde temiz hava alma oranı düşüyor ve çok daha fazla ısınıyor.
A AKdevDAG Çalışkan Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 3 18 Ağustos 2025 #15 Cem Yilmaz dedi: Var tabii, ekranı açık kullanın her zaman kapattığınızde temiz hava alma oranı düşüyor ve çok daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de FPS LoL'de 100ü geçemiyor ya bir ayar mı yapmak lazım?
Cem Yilmaz dedi: Var tabii, ekranı açık kullanın her zaman kapattığınızde temiz hava alma oranı düşüyor ve çok daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de FPS LoL'de 100ü geçemiyor ya bir ayar mı yapmak lazım?
C Cem Yilmaz Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 599 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 347 18 Ağustos 2025 #16 AKdevDAG dedi: Hocam bir de FPS LoL'de 100ü geçemiyor ya bir ayar mı yapmak lazım? Genişletmek için tıkla... Turbo'ya alman lazım G helper üzerinden.
AKdevDAG dedi: Hocam bir de FPS LoL'de 100ü geçemiyor ya bir ayar mı yapmak lazım? Genişletmek için tıkla... Turbo'ya alman lazım G helper üzerinden.
A AKdevDAG Çalışkan Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 3 18 Ağustos 2025 #17 Cem Yilmaz dedi: Var tabii, ekranı açık kullanın her zaman kapattığınızde temiz hava alma oranı düşüyor ve çok daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu laptop havayı nerden alıyor ? Ben tam çözemedim kapağı kapayınca hava akışı engelleniyor mu ?
Cem Yilmaz dedi: Var tabii, ekranı açık kullanın her zaman kapattığınızde temiz hava alma oranı düşüyor ve çok daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu laptop havayı nerden alıyor ? Ben tam çözemedim kapağı kapayınca hava akışı engelleniyor mu ?