35.000 TL'ye OLED monitör önerisi

Bütçe
35.000 TL
WOLED yapisi geregi beyaz parlaklikta daha iyi oldugu icin QD-OLED'in diger renklerde daha yuksek parlaklik sunmasi kabul edilebilir ama daha parlak olmasi, daha doygun oldugu anlamina gelmez.

Arada çok fazla bir renk farkı yoksa Gigabyte almayı düşünüyorum. Gündüzleri ciddi ışık alan bir odadayım.
26.000 TL o monitor icin mukemmel. Kendinden pahaliya satilan 2K modellerden bile daha iyi zaten.

Son düzenleme:
Hocam tekrardan merhaba, Gigabyte'ın stokları bitmiş ve aralıkta yenilenecekmiş. O kadar beklemek istemediğim için başka modellere bakmaya karar verdim. Şu an aklımda XG27UCDMG ve AW2725Q modelleri var. Hangisini önerirsiniz ve sizce bunlar yerine Gigabyte'ı beklemeli miyim?

@eg0, XG27UCDMG alırdım ikisi arasından.

Ben olsam Gigabyte'ı beklerdim 2K-4K olup olmaması şart değilse.
Hocam XG27AQWMG modeli baya iyi duruyor Gigabyte yerine tercih edilir mi? WOLED Glossy olması da daha iyi sanırım Gigabyte'a göre.

@eg0, ikisi de aynı paneli kullanıyor.

Glossy panelin iki artısı var: Renk canlılığı ve grenlenme sorunu olmaması.
Mat panelin tek artısı var: Doğrudan ekrana ışık veya güneş vuran senaryoda ekranı okuyabiliyor olman.

Glossy-mat kaplama muhabbeti tamamen kullanım senaryosuna bağlı. Eğer odada direkt monitöre ışık veya güneş vurmuyorsa glossy en iyi seçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…