• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

35.000 TL'ye satın alınan, monitör dahil R5 7500F & RX 6700 XT sistem nasıl olmuş?

o zaman bu ramden alıyorum bir tane önümüzeki ay da diğerini sonra diğerini vs alırım anakartta 4 slotum var öncelik 2 4 1 3 şeklinde değil mi takma sırasında
4 slot doldurmayın. Stabil olmuyor pek. Olana kadar frekans ölüyor.

o zaman bu ramden alıyorum bir tane önümüzeki ay da diğerini sonra diğerini vs alırım anakartta 4 slotum var öncelik 2 4 1 3 şeklinde değil mi takma sırasında
Eğer gerçekten 64GB'a gerçekten ihtiyacınız varsa 1x32 şeklinde bir modül alın, fırsat bulduğunuzda aynısından tekrar alın.

laptobumda da şu anda 2x16 var 5200mhz şeklinde 2 sene öncesinden alınma aslında yeterli geliyor benim şu anlık önceliğim laptopdaki 6gb vramdan kurtulmak bunu masaüstünün ramini 32'ye yükselttikten sonra paramı 9060xt almak için biriktirmem en iyisi olacaktır o zaman, olduğum şehrin vatanında var mış direkt oraya gider alırım beklemek istemiyorum kargoyu artık bu söylediğiniz rami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…