KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 10 Mayıs 2026 #21 RapidLemming955 dedi: RAM konusu önemli. Özellikle de FPS oyunlarında. Özelleştirme olmadan almayın bence. Soğutucu özelleştirmesi 500 lira falan zaten. Genişletmek için tıkla... Kendisi soruyor, soğutucu tamam ama RAM özelleştirmesini yapmasa ne olur? Diğer sistem daha mı iyi olur genel olarak yoksa bu alınabilir mi?
RapidLemming955 dedi: RAM konusu önemli. Özellikle de FPS oyunlarında. Özelleştirme olmadan almayın bence. Soğutucu özelleştirmesi 500 lira falan zaten. Genişletmek için tıkla... Kendisi soruyor, soğutucu tamam ama RAM özelleştirmesini yapmasa ne olur? Diğer sistem daha mı iyi olur genel olarak yoksa bu alınabilir mi?
RapidLemming955 Yetkin Fırsat Avcısı Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.444 Çözümler 2 Beğeniler 2.686 10 Mayıs 2026 #22 Ethem Efe dedi: Kendisi soruyor, soğutucu tamam ama RAM özelleştirmesini yapmasa ne olur? Diğer sistem daha mı iyi olur genel olarak yoksa bu alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben olsam ilkini alırdım bütçe çıkmıyorsa. RAM özelleştirmesi performansını arttır. 6000/36 modüller çok şüpheli. Elde ne varsa yolluyorlar. Her şey çıkabiliyor benim bildiğim.
Ethem Efe dedi: Kendisi soruyor, soğutucu tamam ama RAM özelleştirmesini yapmasa ne olur? Diğer sistem daha mı iyi olur genel olarak yoksa bu alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben olsam ilkini alırdım bütçe çıkmıyorsa. RAM özelleştirmesi performansını arttır. 6000/36 modüller çok şüpheli. Elde ne varsa yolluyorlar. Her şey çıkabiliyor benim bildiğim.
Ardasan Becerikli Katılım 1 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 60 11 Mayıs 2026 #23 Ethem Efe dedi: @Ardasan @RapidLemming955 @Lorien bütçe 40k oldu. Genişletmek için tıkla... Ben bu bütçede Intel Arc öneririm gene 8 GB ekran kartı pek memnun etmez.
Ethem Efe dedi: @Ardasan @RapidLemming955 @Lorien bütçe 40k oldu. Genişletmek için tıkla... Ben bu bütçede Intel Arc öneririm gene 8 GB ekran kartı pek memnun etmez.