35.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
35.000 TL

Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
Yeni bir telefon alacağım; maksimum 36.000 TL’ye çıkabilirim. Benim için telefondan beklediğim tamamen performans, uzun yıllar kasmadan götürsün beni. Telefonun kamerasıyla ilgilenmiyorum; kamera tamamen ikinci planda. İki tane model buldum; aşağıya linklerini koyacağım. Başka önerileriniz var mı?

Honor 400 Pro daha çok dikkatimi çekti ama S24 de çok güzel. Ayrıca iPhone tavsiye etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 400 Pro veya biraz zorlayıp 15T Pro bakılabilir. Poco F7 Pro da olabilir.

Performans önemli. Batarya da önemlidir diye düşünüyorum.

Bütçen dahilinde bunları öneririm.

Eğer bütçeni bir şekilde artırabilirsen bunları öneririm.

Sağ olun hocam.

Rica ederim. Bu arada 400 Pro mu 14t Pro mu dersen 14t Pro'yu seçerim. İstersen nedenleriyle anlatabilirim.
Onun dısında bütçeni yükselttiğindeki modellerden S25 ile 15t Pro'yu tercih ederdim.
pek büçeyi yükseltebileceğimi sanmıyorum neden peki hocam ayrıca ekstra bir soru daha sorcam arkadaşım kesinlikle s24 dedi sizce honor 400 pro ve 14t pro bir şansı var mıdır?

Pek büçeyi yükseltebileceğimi sanmıyorum neden peki hocam ayrıca ekstra bir soru daha soracağım arkadaşım kesinlikle S24 dedi sizce Honor 400 Pro ve 14t Pro bir şansı var mıdır?

Peki üçünü inceleyelim ve nedenimi anlatayım.
İlk olarak performansta S24'ü en sona bırakırdım. Exynos 2400 iyi bir işlemci olsa da amiral gemisi düzeyindeki Snapdragon ve mediateklere göre stabilliği iyi değil, ısınıyor ve verimli değil.
Batarya olarak da işlemci verimliliğide etkiliyor. Muhtemelen arkadasın 5 saat ekran süresinin yeteceğini düşündü. Ama S24 ciddi manada iyi bir ekran süresine sahip değil. Burada en iyisi 400 Pro ama 14t Pro'nun hızlı şarjından çok sorun olmaz. Ya da 120 Hz de kullanırsın.
Ekran olarak da üçüde iyi. Burada S24'ün tek artısı ultrasonik parmak izi.
Kamera olarak arka kameralarda 14t Pro ile 400 Pro daha iyi performans gösterir. Ama selfie için S24 derdim.
Yazılım olarak S24 üçü arasından en iyisi ama hiçbiri lag kasma donma yaşatmaz. Buradaki sıralamam 1 S24 2 14t Pro 3 400 Pro olurdu. 400 Pro'nun yazılımı çok kısıtlanmış duruyor. Aynı zamanda iki Çinli telefonun güncelleme desteği az.
Yani kısaca açıklamak gerekirse iyi yazılım, uzun güncelleme ömrü ve iyi selfie kamerası için s24.
İyi batarya iyi işlemci vs için 14t pro/400 Pro bakabilirsin.
Ben 400 Pro ve 14t Pro ikilisinden tasarım ve yazılımdan 14t Pro'yu seçerdim.

sağ olun hocam 3 telefonuda değerlendireceğim teşekkürler.

Galaxy S24 bakın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…