35.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
35000

PCBudur

Başarılı
Selam arkadaşlar,

Bütçenin biraz altı olur üstü olur fark etmez. Bu bütçelerde alabileceğim en iyi Android telefon hangisi olur? Xiaomi ve alt grubu kesinlikle düşünmüyorum. Telefonun kendi dosya yöneticisine bile reklam koydukları için artık bezdim. (şu an POCO X3 Pro kullanıyorum.) Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir şey aradığınızı tam anlamadım. Bu fiyatlarda özellikle Android'de alternatif çok. Samsung S24, Realme GT 6, Huawei Pura 70, Honor 200 Pro, Nothing Phone 2 gibi modeller çeşitli yönleriyle alınabilir cihazlardır.

iPhone düşünürseniz yakında SE 4 tanıtılacak, fiyatını görmek iyi olacaktır.

O fiyat bandında alabileceğiniz en iyi cihaz S24. bütçe arttırıp Plus'a çıkmak size kalmış.

Alt marka model kullanıp Xiaomi istemiyorum Xiaomi bezdirdi demek Samsung A serisi kullanıp Samsung çöp demekle eş değer saçma sapan bir düşünce tipidir. Honor'u alıp geç. Kaldı ki kullandığın telefon da kronik sorunlu çöp bir seri.

Xiaominin reklam konusu bezdirdi performansı kötü vs. diye bir şey demedim. Araştırdığım kadarıyla internetteki yorumlara dayanarak söylüyorum her telefonda genede bu reklam durumu mevcut.

S24 veya Honor 200 Pro düşünülebilir, S24'e bakarsanız 256 GB almanız daha iyi olur.

Xiaominin reklam konusu bezdirdi performansı kötü vs. diye bir şey demedim. Araştırdığım kadarıyla internetteki yorumlara dayanarak söylüyorum her telefonda genede bu reklam durumu mevcut.
Reklamlar çok basit şekilde kapatılıyor. Evet gönül ister ki hiç olmasın. Ama istemediğiniz bir marka hakkında; reklamların nasıl kapatılabildiğine dair detay vermeye gerek yok. Zaten S24 FE'de karar kılmışsınız sanıyorum. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Xiaomi'nin reklam konusu bezdirdi performansı kötü vs. diye bir şey demedim. Araştırdığım kadarıyla internetteki yorumlara dayanarak söylüyorum her telefonda gene de bu reklam durumu mevcut.

Xiaomi 15 Pro kullanıyorum. Telefonda bir tane bile reklam yok. Aynı zamanda bu forumda bütçeniz için en mantıklı model olan 14T Pro kullanan bir başka arkadaşımız da olmadığını söyledi. Xiaomi alt modellerine yazılım konusunda önem veren bir marka değil.

14T pro bu bütçedeki en iyi cihaz. Reklam olmuyor yeni serilerinde kapalı oluyorlar. Eğer çıkarsa ayarlardan kapatırsın. Poco X3 pro serisi zaten kronik anakart yanması yapan bir seri, ama sen yaşamamıssın kullandığına göre hala veya anakart değiştirdin. Xiaomi istemiyorsan Honor 200 Pro güzeldir bu bütçede.

İfadeler: 409

Reklam çıkmıyorsa 14t pro da düşünebilirim. Poco x3 ümde hiç bir işlem yapılmadı. Zamanında memnundum fakat artık kapanmalar donmalar yaşıyorum. Yeni telefon zamanı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…