35.000 TL'ye toplanan R5 7500F & RTX 5060 8GB sistem alınır mı?

TunaKAZE

Çalışkan
  • AMD Ryzen 5 7500F.
  • Gigabyte RTX 5060 Windforce OC 8 GB.
  • XPG Lancer Blade 16 GB 6000MHz CL36.
  • Kioxia Exceria Plus G3 lSD10Z001tg8 PCI Express 4.0 1 TB M.2 SSD.
  • Colorful Battle AX B650M Plus Wi-Fi V15.
  • Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB siyah işlemci soğutucu.
  • MSI MAG Force 120A Airflow B65 ARGB fanlı 650W ATX oyuncu kasası.
35.000 TL'ye geliyor, bu fiyatı aşamam. İyi veya kötü değerlendirin lütfen fakat şu alınmaz diyorsanız onun yerine rakibini önerin. Alınmazsa ne alınır diye kalmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı bu fiyat için çok kötü. 35 bin liralara çıkmışken minimum RTX 5060 Ti tercih edilmeli. Eğer sorun etmezseniz parça parça indirim kovalayarak veya hazır sistem alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı bu fiyat için çok kötü. 35 bin liralara çıkmışken minimum RTX 5060 Ti tercih edilmeli. Eğer sorun etmezseniz parça parça indirim kovalayarak veya hazır sistem alabilirsiniz.
Hocam hazır sistemlerde parçalar gözüme batıyor. 5060ti ben de takmak isterim ama çok fiyat farkı var ne yapabilirim?

Alinmaz, 16 GB kartlara yonelmeye calisin. 9060XT cikar.

Hocam sadece oyun için değil, yine de 9060 XT iş yapar mı çalışma için?

Render, is icin NVIDIA daha mantikli, AMD oyun icin. Fakat NVIDIA alacaksaniz 5060 Ti 16 GB oneririm. Bu butcede 8 GB kart alinmaz dedigim gibi.

Render, is icin NVIDIA daha mantikli, AMD oyun icin. Fakat NVIDIA alacaksaniz 5060 Ti 16 GB oneririm. Bu butcede 8 GB kart alinmaz dedigim gibi.
Hocam bu bütçede nasıl 5060 ti yaparım bi fikriniz var mı çözüme ihtiyacım var.

Uzun zamandir hazir sistemlere bakmiyorum, fakat toplama 9060XT cikar gibi.
Bu yazdıklarımdan neleri kısabilirsem yaparım hocam, hazır sistemlerin bazı bileşenleri dayanılmaz derecede kötü oluyor.

Bu yazdıklarımdan neleri kısabilirsem yaparım hocam, hazır sistemlerin bazı bileşenleri dayanılmaz derecede kötü oluyor.
Kasa+Psu icin @Yusuf7878 bakabilir misin hocam?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…