35.000 TL'ye üniversite ve günlük kullanım için tablet önerisi

Bütçe
30.000-35.000 TL

evovision

Uzman
Öncelikle merhaba. Benim bir sorum olacaktı. Yeni üniversite yılında defter ile yazmak birazcık sıkmaya başladığımdan dolayı tablet bakmaya başladım. Aklımda Huawei 11.5 Paper Matte teknolojili tablet vardı fakat Google desteği beni birazcık düşündürdüğü için pek sıcak bakamıyorum. Onun dışında Tab S10+ almayı düşünüyordum, takı fiyatı saçma sapan artana kadar... O yüzden size soruyorum. Sizce ne almalıyım? Aklımda Lenovo Yoga Tab var. Güncelleme desteği biraz sıkıntı diyorlar ama beni uzun yıllar götürür mü? Bir de aklımda Tab S11 var. Küçük ekranına rağmen 7 yıl güvenlik sunması da bir +. Ya da yeni S12+ modelinin çıkmasını mı beklemeliyim, teşekkürler.

Ben deneyimlemedim fakat doğru olduğunu düşündüğüm şekilde, çoğu kişi tablet alırken bütçe yetiyorsa iPad alınması gerektiğini söyleyenler var. 2.el düşünüyor musunuz?

Açıkçası 2. ele pek sıcak bakmıyorum. Zamanında 2. elden 1 tablet, 1 de telefon almıştım; kozmetik ve diğer bileşenleri oldukça iyiydi fakat süre geçmeden bozulunca 2. el almamaya yemin etmiş gibi bir işe büründüm. Bu arada Android kullandığım için iPad bakmıyorum.

En azından faturalı garantili tablet alsanız sizin için iyi olurdu fakat istemiyorsanız sıfır öneri yapayım:

Bu tabletin fiyatı çok artmış fakat başka bir tablet yok (128 GB).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…