35 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
35000

Hehaje

Uzman
Makaleler
1
Yeni bir laptop alacağım. Aklımda TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 ve HP Victus 16-S0011NT 7Z584EA modelleri var. Victus'un işlemcisi ne kadar daha iyi olsa da malzeme kalitesi ve boş M.2 yuvası bulunmaması biraz sorun gibi geliyor.

Hangisini seçmeliyim ya da başka önerileriniz varsa açığım.

Yaklaşık 1 yıldır Victus 16 sahibiyim malzeme kalitesi ürünü sabit kullanacaksanız pek sorun değil, ama yok ben taşıyacağım derseniz çizilmeye meğilli bir yapısı var. Yine de dikkat edildiği sürece malzemesinden dolayı sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Soğutma konusunda Victus ile hemen hemen eşitler, ben en ağır oyunlarda bile cihazın yandığını hiç hissetmedim zaten Gaming Hub'da da en fazla 85 dereceyi gördüm o da yaz ayı olduğu için, belki termal değişimi yapsam 85'i de görmezdim.

Hocam Ryzen 7 7840HS daha iyi değil mi?

Yaklaşık 1 yıldır Victus 16 sahibiyim malzeme kalitesi ürünü sabit kullanacaksanız pek sorun değil ama yok ben taşıyacağım derseniz çizilmeye meğilli bir yapısı var. Yine de dikkat edildiği sürece malzemesinden dolayı sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Soğutma konusunda Victus ile hemen hemen eşitler, ben en ağır oyunlarda bile cihazın yandığını hiç hissetmedim zaten Gaming Hub'da da en fazla 85 dereceyi gördüm o da yaz ayı olduğu için, belki termal değişimi yapsam 85'i de görmezdim.

Anladım teşekkür ederim.

Ekran önemli değil ise bunu öneririm ekranı 45 NTSC;

VA panel olması sorun değilse 2K'lık bir PC de önereyim;

Bunda NumLock yok haberin olsun. Bir de ekran kartı ileride 2K için yetersiz kalabilir.

Ekran önemli değil ise bunu öneririm ekranı 45 NTSC;

VA panel olması sorun değilse 2K'lık bir PC de önereyim;

Bunda NumLock yok haberin olsun. Bir de ekran kartı ileride 2K için yetersiz kalabilir.

Teşekkür ederim. Dediğiniz modelleri listeme ekledim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt