Hocam, dizel araba almanın mantığı çok kalmadı. Şehir içi ağırlık, ticari iş yapmıyorsan, aynı zamanda çok kilometre yapılmıyorsa mantıklı değil. Getz ve 2005 model focus iyi duruyor. Ama kesinlikle iyi bir ekspertiz şart, galeri satıyor çünkü. Diğer iki focus pek içime sinmedi şahsen.
Haklısınız vallahi sadece km düşük ve temiz durduğu için sormak istedim. Hocam fiestalar nasıl peki 1.4 1.6 olanları gene 400-410 arası oluyorlar bütçeyi aşıyor biraz bu Ford'lar ama pazarlıkla belki düşürürüz bütçe dahiline diye şansımızı deneriz. Bir de primera var şöyle bunlar için yorumun nedir?
Haklısınız vallahi sadece km düşük ve temiz durduğu için sormak istedim. Hocam fiestalar nasıl peki 1.4 1.6 olanları gene 400-410 arası oluyorlar bütçeyi aşıyor biraz bu Ford'lar ama pazarlıkla belki düşürürüz bütçe dahiline diye şansımızı deneriz. Bir de primera var şöyle bunlar için yorumun nedir?
Güzel arabalar denk getiriyorsun. D segment bir araç, kasası çok hafif değil ama yine de iyidir. İkinci eli tabii ki çok hızlı değildir. Yol tutuşu falan da güzel. Aynı zamanda konforu da gayet iyi. İçi de geniştir, oturaklı bir arabadır. Kendisi sevdiğim araçlardan biridir bu arada.
Güzel arabalar denk getiriyorsun. D segment bir araç, kasası çok hafif değil ama yine de iyidir. İkinci eli tabii ki çok hızlı değildir. Yol tutuşu falan da güzel. Aynı zamanda konforu da gayet iyi. İçi de geniştir, oturaklı bir arabadır. Kendisi sevdiğim araçlardan biridir bu arada.
Motor mekanik nasıldır hocam beğendim açıkçası dediğiniz gibi içi falan da geniş güzel duruyor kasası. Piyasası çok olmasa da sıkıntı olmaz hocam ya araba sağlamsa kendinden soğutmazsa öyle ilk fırsatta satacak birisi değilim.
Motor mekanik nasıldır hocam beğendim açıkçası dediğiniz gibi içi falan da geniş güzel duruyor kasası. Piyasası çok olmasa da sıkıntı olmaz hocam ya araba sağlamsa kendinden soğutmazsa öyle ilk fırsatta satacak birisi değilim.
Focuslara nazaran aynı fiyatlarda biraz daha temizleri var gibi.
İçine sindiyse tercih edebilirsin. Motor ve mekanik olarak klasik Japondur. Bakımlıysa seni üzmez. Konfor, yalıtım, yol tutuş, performans ve kalite olarak Fiesta'dan çok daha iyi bir araç bu arada. Japon bile olsa nihayetinde 20 yaşında bir araç, elbet sana ufak tefek şeyler çıkarır. Dediğim gibi iyi bir ekspertize sok, açık konuşmak gerekirse ben galericilere pek güvenmem.
Fiesta motor ve yürüyen konusunda iyidir. Bayağı sert bir arabadır, zamanında arkadaşımda vardı ve çok yol yaptık. Yol tutuşu güzeldir, tipik bir Ford klasiği. Üzerindeki motor sağlamdır ama tabii bunlarda en çok dizel olanlar tutuluyor.
Dacia Logan 1.4 veya Fiat Palio işiniz çok rahat görecektir, almak istediğiniz fiyata en mantıklı modeller bunlardır daha üst arabaların çok fazla yıpranmış modellerinin parça maliyetleri sizi çok üzecektir bunu kendim bizzat tattım (avensis 2.0 d4d)