Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.749 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.784 Yer Türkiye 16 Eylül 2025 #11 Mustafaymis dedi: Sorun değil sadece laptopta kullanırım muhtemelen, üç çıkışı da aynı anda kullandığınızda bir sorun yaşamadınız değil mi ? Genişletmek için tıkla... 3 değil 4 girişi beraber kullaniyorum bu urun de 1 usb 3.0 var benimkinde 4 3.0 portu 4 oradan 2 pcdeki port toplam 6 port beraber kullanıyorum.
Mustafaymis dedi: Sorun değil sadece laptopta kullanırım muhtemelen, üç çıkışı da aynı anda kullandığınızda bir sorun yaşamadınız değil mi ? Genişletmek için tıkla... 3 değil 4 girişi beraber kullaniyorum bu urun de 1 usb 3.0 var benimkinde 4 3.0 portu 4 oradan 2 pcdeki port toplam 6 port beraber kullanıyorum.
KS KS M Mustafaymis 3 Yetkin Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 397 Çözümler 3 Beğeniler 252 16 Eylül 2025 #12 Sxinar dedi: 3 değil 4 girişi beraber kullaniyorum bu urun de 1 usb 3.0 var benimkinde 4 3.0 portu 4 oradan 2 pcdeki port toplam 6 port beraber kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım hocam teşekkür ederim ikisinden birisini alacağım teşekkür ederim ilginiz için. @noby @Sxinar
Sxinar dedi: 3 değil 4 girişi beraber kullaniyorum bu urun de 1 usb 3.0 var benimkinde 4 3.0 portu 4 oradan 2 pcdeki port toplam 6 port beraber kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım hocam teşekkür ederim ikisinden birisini alacağım teşekkür ederim ilginiz için. @noby @Sxinar
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.749 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.784 Yer Türkiye 16 Eylül 2025 #13 Mustafaymis dedi: Hmm anladım hocam teşekkür ederim ikisinden birisini alacağım teşekkür ederim ilginiz için. @noby @Sxinar Genişletmek için tıkla... Eğer bütçe iyiyse noby hocamın urunu kalite olarak iyi duruyor ama hoacminkinin type-c versiyonu daha iyi olur hem telefonda hemde kullanmadiginiz bir port isinizi hızlı şekilde goreceek.
Mustafaymis dedi: Hmm anladım hocam teşekkür ederim ikisinden birisini alacağım teşekkür ederim ilginiz için. @noby @Sxinar Genişletmek için tıkla... Eğer bütçe iyiyse noby hocamın urunu kalite olarak iyi duruyor ama hoacminkinin type-c versiyonu daha iyi olur hem telefonda hemde kullanmadiginiz bir port isinizi hızlı şekilde goreceek.