Önceki sistemi toplatırken macun olarak Kryonaut kullanıldı, hiç termal macun yenilemesi olmadan 4 yıl kullandım o şekilde. İşlemci sıcaklığı ilk toplandığı gün ne kadarsa 4. yılda da aynıydı, değişen bir şey yoktu.
Şu an 2 cihazımda MX6 kullanıyorum masaüstü ve dizüstü olmak üzere. Gayet memnunum kyronaut fiyatını hak etmeyen bir macun bana göre. Biraz overpriced.
Şu an 2 cihazımda MX6 kullanıyorum masaüstü ve dizüstü olmak üzere. Gayet memnunum kyronaut fiyatını hak etmeyen bir macun bana göre. Biraz overpriced.
Şimdi hepsiburada yorumlarında gezdim kısa sürede etkisini kaybediyor diyende var, uzun sürede kullandım performans kaybı olmadı diyende var,arada kaldım.
Benimki macun önerisi değildi, sadece o lafı söyleyenlerin dediğinin doğru olmadığını kendi tecrübemden söyledim.
İlk defa şu anda kullandığın sistemi kendim topladım, yine Kryonaut tercih ettim ama toplamadan sonraki bazı sorunların çözülmesi sırasında tekrar söküp takma işleri yaparken MX-4'ü de kullanıp deneme şansım oldu. Arada sadece 1 derece kadar bir fark var, termal macun belli bir kalitenin üstündeyse aşırı para vermeye gerek yok bence de. Daha uygun fiyatlı ve çok kullanılan bir macunu alıp kullan, Kryonaut biraz gereksiz.
Şimdi Hepsiburada yorumlarında gezdim kısa sürede etkisini kaybediyor diyende var, uzun sürede kullandım performans kaybı olmadı diyende var, arada kaldım.
Kyronaut overpriced bana göre. Ben 4 gr almıştım MX6 bütün bir ekip kullandık. Hala duruyor 2-3 yıla değiştiririm. Gerçekten uzun ömürlü bir macun. Ayrıca satıcıya dikkat edin. O kısa sürede etkisini kaybediyor diyenler çakma olabilir. MX4 ve MX6 çakması bayağı yaygın. Hepsiburada'ya da Trendyol kendi satıcısından alın.
Kyronaut overpriced bana göre. Ben 4 gr almıştım MX6 bütün bir ekip kullandık. Hala duruyor 2-3 yıla değiştiririm. Gerçekten uzun ömürlü bir macun. Ayrıca satıcıya dikkat edin. O kısa sürede etkisini kaybediyor diyenler çakma olabilir. MX4 ve MX6 çakması bayağı yaygın. Hepsiburada'ya da Trendyol kendi satıcısından alın.