KS KS Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.115 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.925 Yer Arcadia Bay 4 Kasım 2024 #41 Toby Fox dedi: Elbette. Thorn'u cikarabiliriz aslinda listeden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Thorn'u listeden çıkardım, geri kalan 3 modelden birisini eve gidince sipariş edeceğim. Hem bu sırada incelemelerine de bakarım. Toby Fox dedi: Ben olsam Helios 2 Pro S alirdim SWAR koduyla. Genişletmek için tıkla... Peki kodu nereden kullanıyoruz? Şu anda okuldan çıktım ve yoldayım, eve gelince kodla birlikte fareyi sipariş edeceğim.
Toby Fox dedi: Elbette. Thorn'u cikarabiliriz aslinda listeden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Thorn'u listeden çıkardım, geri kalan 3 modelden birisini eve gidince sipariş edeceğim. Hem bu sırada incelemelerine de bakarım. Toby Fox dedi: Ben olsam Helios 2 Pro S alirdim SWAR koduyla. Genişletmek için tıkla... Peki kodu nereden kullanıyoruz? Şu anda okuldan çıktım ve yoldayım, eve gelince kodla birlikte fareyi sipariş edeceğim.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 4 Kasım 2024 #42 Max Caulfield dedi: Teşekkür ederim. Thorn'u listeden çıkardım, geri kalan 3 modelden birisini eve gidince sipariş edeceğim. Hem bu sırada incelemelerine de bakarım. Peki kodu nereden kullanıyoruz? Şu anda okuldan çıktım ve yoldayım, eve gelince kodla birlikte fareyi sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ödeme aşamasında.
Max Caulfield dedi: Teşekkür ederim. Thorn'u listeden çıkardım, geri kalan 3 modelden birisini eve gidince sipariş edeceğim. Hem bu sırada incelemelerine de bakarım. Peki kodu nereden kullanıyoruz? Şu anda okuldan çıktım ve yoldayım, eve gelince kodla birlikte fareyi sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ödeme aşamasında.
KS KS Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.115 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.925 Yer Arcadia Bay 4 Kasım 2024 #43 Toby Fox dedi: Ödeme aşamasında. Genişletmek için tıkla... Peki Lamzu Maya X ile Fantech Helios 2 Pro S arasından hangisini önerirsiniz? Param ikisine de yetiyor.
Toby Fox dedi: Ödeme aşamasında. Genişletmek için tıkla... Peki Lamzu Maya X ile Fantech Helios 2 Pro S arasından hangisini önerirsiniz? Param ikisine de yetiyor.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 4 Kasım 2024 #44 Max Caulfield dedi: Peki Lamzu Maya X ile Fantech Helios 2 Pro S arasından hangisini önerirsiniz? Param ikisine de yetiyor. Genişletmek için tıkla... Lamzu Maya X tabii ki. Daha bütçe dostu diye Helios 2 Pro S'i önermiştim.
Max Caulfield dedi: Peki Lamzu Maya X ile Fantech Helios 2 Pro S arasından hangisini önerirsiniz? Param ikisine de yetiyor. Genişletmek için tıkla... Lamzu Maya X tabii ki. Daha bütçe dostu diye Helios 2 Pro S'i önermiştim.
KS KS Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.115 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.925 Yer Arcadia Bay 4 Kasım 2024 #45 Toby Fox dedi: Lamzu Maya X tabii ki. Daha bütçe dostu diye Helios 2 Pro S'i önermiştim. Genişletmek için tıkla... O zaman Lamzu'yu alacağım. Onda da SWAR kodu geçerli mi?
Toby Fox dedi: Lamzu Maya X tabii ki. Daha bütçe dostu diye Helios 2 Pro S'i önermiştim. Genişletmek için tıkla... O zaman Lamzu'yu alacağım. Onda da SWAR kodu geçerli mi?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 4 Kasım 2024 #46 Max Caulfield dedi: O zaman Lamzu'yu alacağım. Onda da SWAR kodu geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Gecerli.
Max Caulfield dedi: O zaman Lamzu'yu alacağım. Onda da SWAR kodu geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Gecerli.
KS KS Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.115 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.925 Yer Arcadia Bay 4 Kasım 2024 #47 Toby Fox dedi: Gecerli. Genişletmek için tıkla... Nihayet Lamzu Maya X'i sipariş ettim Üstelik SWAR kodunu da kullandım.
Toby Fox dedi: Gecerli. Genişletmek için tıkla... Nihayet Lamzu Maya X'i sipariş ettim Üstelik SWAR kodunu da kullandım.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 4 Kasım 2024 #48 Max Caulfield dedi: Nihayet Lamzu Maya X'i sipariş ettim Üstelik SWAR kodunu da kullandım. Eki Görüntüle 95887 Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
Max Caulfield dedi: Nihayet Lamzu Maya X'i sipariş ettim Üstelik SWAR kodunu da kullandım. Eki Görüntüle 95887 Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
KS KS Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.115 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.925 Yer Arcadia Bay 4 Kasım 2024 #49 Toby Fox dedi: Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Bu arada merak ettiğim bir soru var. Bazı konularda BQ ve QC tabirlerini kullanmışsınız. X1/F1 için BQ/QC sorunlu demişsiniz. BQ ve QC ne anlama geliyor?
Toby Fox dedi: Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Bu arada merak ettiğim bir soru var. Bazı konularda BQ ve QC tabirlerini kullanmışsınız. X1/F1 için BQ/QC sorunlu demişsiniz. BQ ve QC ne anlama geliyor?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 4 Kasım 2024 #50 Max Caulfield dedi: Bu arada merak ettiğim bir soru var. Bazı konularda BQ ve QC tabirlerini kullanmışsınız. X1/F1 için BQ/QC sorunlu demişsiniz. BQ ve QC ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Açılımı: Build quality/Quality control. Türkçesi: Yapı kalitesi/Kalite kontrol.
Max Caulfield dedi: Bu arada merak ettiğim bir soru var. Bazı konularda BQ ve QC tabirlerini kullanmışsınız. X1/F1 için BQ/QC sorunlu demişsiniz. BQ ve QC ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Açılımı: Build quality/Quality control. Türkçesi: Yapı kalitesi/Kalite kontrol.