3500 TL'ye Apple Watch 5 alınır mı?

Benim bildiğim Apple watchlar 2 bilemedin 3 gün götürüyorlar. %86 pil sağlığı ile biraz zor hocam. Tabii kullanan biri varsa onun dediklerini dinlemeniz daha iyi olacaktır.
2 veya 3 gün götürmüyor, neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Series 9 kullanıcısıyım. Gece 01:00’da şarj ediyorum ve saat 22:00 civarında pili %8 civarına gelmiş oluyor. (Uyurken AOD kapalı ve ölçümlerde sadece kalp ritmi ölçme açık)
1 gün bile zor çıkarıyor bazen denilebilir.
Pil sağlığı %99.

Doğrudur hocam, dediğim gibi kullanan birini dinlemek daha iyi olacaktır. Ben hatırladığımı söyledim sadece.

O paraya bu kadar oluyor. Attığın saat 1 günü çıkarmaz muhtemelen. Watch 9 bile 1 gün dayanıyor. Recep Baltaş her gece yatmadan önce şarj ettiğini söylemişti. Yani şarj süresi önemliyse Huawei al.

Tahmin etmiştim yalan söylediğini.

Tamamen Apple Watch'tan vazgeçtim. Bu da son konumda artık kararlaştırdım, bütçe arttırıp bir süre sonra GT 4 Yeşil alacağım. En mantıklısı o olacak. Bütün yardımlarınız için hepinize teşekkürler.

Ne demek hayırlı olsun şimdiden.

İyi günlerde kullan .

Güle güle kullan.

@3586 bu hafta sonu GT Runner alacağım. 2500 TL'ye buldum, adamla hafta sonu buluşacağız ve 1 yıl da garantisi mevcut. Nasıl fiyat sence?

@3586 bu hafta sonu GT Runner alacağım. 2500 TL'ye buldum, adamla hafta sonu buluşacağız ve 1 yıl da garantisi mevcut. Nasıl fiyat sence?
Bu modeli ilk kez duydum hocam fiyatı hakkında bir bilgim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…