36.000 TL'ye kadar oyun oynamak için laptop önerisi

@gandalf ve yüzük yani yine sen bilirsin ama ne kadar süre kullanacağın da önemli. Bugün 6 GB VRAM bile sınırda, ucu ucuna kurtarıyor. 4050 - 3060 falan önermememin sebebi bu aslında.

Ben olsam en azından 5050'li bir alet almaya çalışırım. Yine karar senin...

Adana'da daha mantıklılarını önerir misiniz?

Öyle o fiyattan alınmaz demek gibi olmuyormuş değil mi? Hala yanıt veremedi. Neyse, müsaitlik durumu yoktur diyelim. Ağzı olan konuşunca böyle oluyor ne yazık ki... Hal buki alınmaz demek yerine mantıklı argüman sunsaydı, hak verirdik.

Anlamadığınız bir nokta var, 36.000TL bütçede adam nasıl 5050 alsın? 4050 bile 2. elde zor bu bütçede. Herkes biliyor 6 GB VRAM sıkıntılı, geleceğe dönük olmadığını.

Anlamadığınız bir nokta var, 36.000TL bütçede adam nasıl 5050 alsın? 4050 bile 2. elde zor bu bütçede. Herkes biliyor 6 GB VRAM sıkıntılı, geleceğe dönük olmadığını.

Sizin de anlamadığınız nokta şu, şu an e-Ticaret sitelerinde 5050'li modeller 39 - 40K₺'den başlıyor. Mesela Lenovo LOQ'un R5 220 ve RTX5050 100W GPU'sunu temel alan modeli 41K₺.

Yani 3 - 5K₺ gibi bir fark için kalan bütün 36K₺'yi çöpe atmak ne derece doğru?

Hani madem ikinci el olmasında sorun yok, sarı sitede 5050 tabanlı cihazların bu bahsettiğim sıfır fiyatlarından daha uygun olması gerekiyor, daha pahalıysa zaten öyle fırsatçı sarı site satıcısına tamah etmeyip geçeceksin.

En olmadı kısa bir süre beklersin, bu cüzi farkı kapatırsın.

Yani ben anlamlandıramıyorum bu 4050 ve hele ki 3060 alma işini?

Valla sıkıyor böyleleri. Gram bilgisi yok ama gelip konuşuyor. Öğrenmek için falan konuşsa tamam da, konu sahibini yanlış yönlendirip parasını kötü harcatırım diye bir korkusu da yok adamın. Alınmaz pahalı diyip duruyor öner dedim hala yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…