pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.998 Yer Plant Dingolfing, Almanya 30 Kasım 2024 #11 PremierLieg dedi: Tahminimce ya tam oturacak yada 2-3 mm çarpacak ama sığar diye düşünüyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ripjaws V mi?
PremierLieg dedi: Tahminimce ya tam oturacak yada 2-3 mm çarpacak ama sığar diye düşünüyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ripjaws V mi?
KS KS PremierLieg Çalışkan Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 0 30 Kasım 2024 #12 pawEn dedi: Ripjaws V mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, beast fanın çıkıntılarına.
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.998 Yer Plant Dingolfing, Almanya 30 Kasım 2024 #13 PremierLieg dedi: Hayır, beast fanın çıkıntılarına. Genişletmek için tıkla... Fani zaten 5mm kaldirabileceksiniz. Blokta'da cikinti var blok sorun yaratmaz. Fury Beast'le sorun olacagini hic sanmiyorum.
PremierLieg dedi: Hayır, beast fanın çıkıntılarına. Genişletmek için tıkla... Fani zaten 5mm kaldirabileceksiniz. Blokta'da cikinti var blok sorun yaratmaz. Fury Beast'le sorun olacagini hic sanmiyorum.
KS KS PremierLieg Çalışkan Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 0 30 Kasım 2024 #14 pawEn dedi: Fani zaten 5mm kaldirabileceksiniz. Blokta'da cikinti var blok sorun yaratmaz. Fury Beast'le sorun olacagini hic sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... O sebeble beast tercih ettim zaten.
pawEn dedi: Fani zaten 5mm kaldirabileceksiniz. Blokta'da cikinti var blok sorun yaratmaz. Fury Beast'le sorun olacagini hic sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... O sebeble beast tercih ettim zaten.