Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımı ve gürültü seviyelerini artırmadan hava basıncı. LIQMAXFLO serisi, pompanın…
www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar sıvı soğutmam bu fakat maalesef RGB'si yok, bende fanlarını RGB özellikli fanla değiştirmek istiyorum, tavsiyelerinize açığım.
Birkaç yerde okudum mesela kasa fanları sıvı soğutma için uygun olmadığı basınçlı olması gerektiği gibi şeyler söylediler, biliyorum 120mm hepsi aynı dediniz fakat RPM değerleri falan herhangi bir sorun olmaz doğru muyum?
Statik basınç olayı var evet, üzerindeki fanların statik basıncı biraz daha yüksek, bu fanlarında hava akışı biraz daha yüksek, belirgin bir fark olacağını zannetmiyorum, çok kafanıza takılıyorsa statik basıncı yüksek fan bakalım ama fiyat olarak tuzlu olur.
Statik basınç olayı var evet, üzerindeki fanların statik basıncı biraz daha yüksek, bu fanlarında hava akışı biraz daha yüksek, belirgin bir fark olacağını zannetmiyorum, çok kafanıza takılıyorsa statik basıncı yüksek fan bakalım ama fiyat olarak tuzlu olur.