37–38.000 TL bütçeyle CS2 için 240 Hz hedefli, taksitli sistem önerisi

Bütçe
37.000 TL

whitas

Çalışkan
Kendime yeni bir bilgisayar almak istiyorum.

Genellikle CS2, GTA Online, Forza 5, Assetto Corsa gibi oyunlar oynuyorum. Çoğunlukla CS2 ve 240 Hz monitörüm var.

Şu anki sistemim CS2’de bazen 240 FPS’in altına düşüyor ve tam verimli performans alamadığımı hissediyorum. Arada kasmalar oluyor.

Maksimum 37–38 bin TL ve taksitli olması şartıyla sistem toplamak istiyorum.

Parça parça olur, kendim toplayabilirim. En önemli nokta en az 3 taksit olması parçaların veya sistemin.

Gerekirse 34–35 bin TL’lik sistem toplayıp taksit farkını veririm.

Şu an kullandığım sistemde Ultra ayarlarda RT açık GTA V oynayamıyorum. DLSS açık 100 FPS civarı alıyorum. Daha performanslı, hem hikâyeli oyunlarda üzmeyecek hem de CS2’de 240+ FPS’i rahat verip çok düşmeyecek sistem önerirseniz sevinirim.

Kullandığım sistem:

• Ryzen 5 5600
  • Palit RTX 4060 8 GB
  • 16 GB DDR4 3600 MHz RAM
  • 500 GB M.2 SSD
  • ASUS Prime B450M-K II
  • ID Cooling SE-224-XT kule tipi soğutucu

Öneriniz için teşekkürler fakat;
DDR 4 istemiyorum çünkü ileride tekrar upgrade edebilirim. Ayrıca bütçem elimdeki sistemi satınca o fiyat oluyor. 4060ı kullanamam yani. Sıfırdan 37-38k bütçe ile PC toplayacağım elimde hiçbir parça olmadan. O yüzden attığınız sistem imkansız şu an benim için.
Ayrıca DDR4 RAM ilanı atıp DDR 5 anakart önermişsiniz. O yüzden attıklarınız da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…