Dün 38K'ya S24+ aldım kullanan arkadaşlar varsa fikir verebilir mi? Bazı yerlerde telefonun ve Wi-Fi'nin çekmediği ile ilgili yazılar okudum. Sizce başıma iş açar mı yoksa memnun eder mi?
Dün 38K'ya S24+ aldım kullanan arkadaşlar varsa fikir verebilir mi? Bazı yerlerde telefonun ve Wi-Fi'nin çekmediği ile ilgili yazılar okudum. Sizce başıma iş açar mı yoksa memnun eder mi?
Telefonu çöp edecek bir durum değil. Bazı yerlerde çekim performansı düşebiliyor. Bu internetin hiç çekmediği ya da ciddi sorunlar açtığı anlamına gelmiyor. Yaklaşık 1,5 senedir S24 kullanıyorum
Telefonu çöp edecek bir durum değil. Bazı yerlerde çekim performansı düşebiliyor. Bu internetin hiç çekmediği ya da ciddi sorunlar açtığı anlamına gelmiyor. Yaklaşık 1,5 senedir S24 kullanıyorum.
Bu sorunun cevabi cok cesitli etkenlere bagli. Eger onceki cihaziniz S24'e yakinsa yer yer hissettirebilir. Bunun sebebi Exynos modemlerin genelde rakiplerinden kotu cekim gucune sahip olmasi. Daha asagi seviye bir telefondan geciyorsaniz fark edeceginiz bir sey degil.
38 bine güzel telefon S24+. O fiyata bugün için f/p denebilecek bir konumda. Çekim gücü ile ilgili şikayetler var evet ama kaç S24 ve S24+ kullanıcısı bu sorundan müzdarip bilmiyoruz ama herkes bu durumdan şikayetçi değil. 2 S24 (biri bizzat bende) ve bir S24 FE ile bu sorunu yaşamadım açıkcası. Wi-Fi kısmında zaten sorun yok, Wi-Fi ne kopuyor ne de çekim gücünde bir sorun var. Sorunlu olan cihazlarda sıkıntı olan hat çekim gücü. O da hem bölgeye bağlı olarak hem de kişinin beklentisine bağlı olarak değişiyor sanırım.
Bu sorunu öğrendiğimde yaklaşık 7 aydır S24 kullanıyordum. Yaşasaydım anlardım diye düşünüyorum.
Bu sorunun cevabi cok cesitli etkenlere bagli. Eger onceki cihaziniz S24'e yakinsa yer yer hissettirebilir. Bunun sebebi Exynos modemlerin genelde rakiplerinden kotu cekim gucune sahip olmasi. Daha asagi seviye bir telefondan geciyorsaniz fark edeceginiz bir şey degil.
38 bine güzel telefon S24+. O fiyata bugün için F/P denebilecek bir konumda. Çekim gücü ile ilgili şikayetler var evet ama kaç S24 ve S24+ kullanıcısı bu sorundan muzdarip bilmiyoruz ama herkes bu durumdan şikayetçi değil. 2 S24 (biri bizzat bende) ve bir S24 FE ile bu sorunu yaşamadım açıkçası. Wi-Fi kısmında zaten sorun yok, Wi-Fi ne kopuyor ne de çekim gücünde bir sorun var. Sorunlu olan cihazlarda sıkıntı olan hat çekim gücü. O da hem bölgeye bağlı olarak hem de kişinin beklentisine bağlı olarak değişiyor sanırım.
Bu sorunu öğrendiğimde yaklaşık 7 aydır S24 kullanıyordum. Yaşasaydım anlardım diye düşünüyorum.