392 kişinin KPSS Lisans sınavı iptal edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 214
  • Etiketler Etiketler
    iptal kpss

Emir 112

Moderasyon Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
10
Şanlıurfa'da otoyol çalışması sebebi ile belli bir kampüste sınav 10.45'te başlamıştı. Ancak 22 salonda usulsüzlük tespit edilmiş ve bu sebeple de 392 kişinin sınavı iptal edildi, tekrardan sınava girecekler.

Sirkiye de bir gün. Bu daha bilinen iptal edilen kişilerindir, daha usulsüz bir şekilde hak yiyen kaç kişi vardır kim bilir.

2010'lardaki soru çalınmalarını mumla arayacağız galiba.

Saçmalığın daniskası. Sınava geç kalanlara niye sınav yapılıyor? İlla bir mağduriyet giderilecekse o sınava vaktinde varmış olan ve geç gelenler yüzünden dikkati bozulmuş olan mağdurların mağduriyeti giderilmeliydi. Muz cumhuriyeti şaşırtmıyor.

Sirkiye de bir gün. Bu daha bilinen iptal edilen kişilerindir, daha usulsüz bir şekilde hak yiyen kaç kişi vardır kim bilir.
Bizim millet hilekarlık yaparak kamuya girmeyi pek kul hakkı olarak görmüyor. Zaten girdikleri zamanda pek çalışmıyorlar, aldıkları maaşı da helal zannediyorlar.

Öyle bir muhabbet yok burada aslında. Erken veya geç gelen tüm adayların sınavı da 10.15'te değil 10.45'te başladı. 30 dakika geç başladığı için strese girmiş olabilirler evet ama aynı anda başlamışlar, aynı anda bitirmişler.

Şimdi bu kesmi beklediğimiz için açıklanma tarihi de bayağı bir ertelenmiş mi oluyor otomatik olarak?

Şimdi bu kesmi beklediğimiz için açıklanma tarihi de bayağı bir ertelenmiş mi oluyor otomatik olarak?
Umarım böyle bir şey olmaz ama mantıken ben de bu sonuca vardım. Şurada 7 Ekim bile gelmek bilmiyor, hayat durmuş durumda bir de böyle bir şey yaşanırsa kafayı yedirtirler artık

"Eş değer sınav" Bu sorularin standart sapmasi cartu curtu nasil olacak? Daha basit olup olmayacagi ne malum?

Sinava Giris Belgesi'nin ustunde bile "Sinav yapilacagi konuma en az 1 saat onceden gidin" seklinde not yaziyor. Ben enayi miyim sinav yerim evime 15 dakika mesafede bile olsa 1.5 saat erkenden gidiyorum? O gun orada yol calismasi cart curt olacagini koca sehirde kimse mi bilmiyor? Diyelim biliyorlar, neden onlem almiyor sinava girecek kisiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…