Detaylar
Kim cevapladı?Cheriel
Uzman
Barış veya metin çözecek seviyede değilim. İki kaynaktan götürmek istiyorum; elimde bir kaynak var zaten. 2. olarak bu ikisinden birini almak istiyorum. Bu ikisini alıp 3 kaynaktan götürmek zor olur.
SF26
Bilgin
TYT değil bu AYT, bol bol soru havuzu görmen lazım. Barış veya Metin'in zor sorularını son 2-3 ay eritebileceksen onu sonraya saklayıp Orijinal+3D+ diğer kaynak(Hangisiyse artık) birlikte götürürsün. 3D ve Orijinal'in kolayları acayip çerez. Hızlı eritirsin. Önemli olan onun zor olan 3-4 testini sağlam çözmek.Barış veya metin çözecek seviyede değilim. İki kaynaktan götürmek istiyorum; elimde bir kaynak var zaten. 2. olarak bu ikisinden birini almak istiyorum. Bu ikisini alıp 3 kaynaktan götürmek zor olur.
Captain Skriniar
Üstün
Her ikisi de var bende, üstteki hocamın dediği gibi ikisini de alsan çok tatlı olur. Ben, önce Mert Hoca'dan konuyu dinliyor ve onunla birlikte soruları çözüyordum, sonra 3D geçip farklı tipler gördükten sonra Orijinal ile finali koyuyordum konuda. Ara ara da Orijinalden konuyla alakalı yalandan 4-5 soru atıyordum hem konuyu unutmuyordum hem de ölçüyordum kendimi.
Cheriel
Uzman
TYT değil bu AYT, bol bol soru havuzu görmen lazım. Barış veya Metin'in zor sorularını son 2-3 ay eritebileceksen onu sonraya saklayıp orijinal+3D+ diğer kaynak(hangisiyse artık) birlikte götürürsün. 3D ve Orijinal'in kolayları acayip çerez. Hızlı eritirsin. Önemli olan onun zor olan 3-4 testini sağlam çözmek.
AYT de çok soru görmek gerekiyor, haklısınız ama 345, 3D, orijinal 3'ünü birden çözmek ağır gelmez mi? Açıkçası barış çözmek istemiyorum, Eyüp b.'yi düşünüyorum son kaynak olarak. Bir de ekstra bir sorum var geometriyi bitirmeden AYT'ye baslama diyorlar bu doğru mu ikisini paralel götürmeyi düşünüyorum.
- Makaleler
- 3
Orijinal matematikte 3D'den daha iyi bence.
SF26
Bilgin
Analitik bilmen gereken konular olacağı için üçgen+analitik bilmeden girmek mantıklı olmayabilir ondan öyle demişlerdir.AYT de çok soru görmek gerekiyor, haklısınız ama 345, 3D, orijinal 3'ünü birden çözmek ağır gelmez mi? Açıkçası barış çözmek istemiyorum, Eyüp b.'yi düşünüyorum son kaynak olarak. Bir de ekstra bir sorum var geometriyi bitirmeden AYT'ye baslama diyorlar bu doğru mu ikisini paralel götürmeyi düşünüyorum.
Üçünü beraber çözersin. Dediğim gibi 3D-Orijinal'in çerezler tık tık indirmelik.