- 36 Türkçe
- 14 Sosyal
- 10 Fen
- 28 Matematik
Fizik ve geometrim hiç yok ancak ikisine de başladım. Şu anlık AYT matematiğe başladım ve gerekli konuları halledince AYT fiziğe başlayacağım. Yanında geometri şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Stajdaki bir adam ders çalışmama bildiğiniz izin vermiyor, fırsat vermiyor. Tek sıkıntım bu adam yüzünden bütün bunları bitirmemin normalden 2 kat uzun sürecek olması.
bugün son saatlere doğru iş yoktu. Arka bahçeye çıktım. Telefon numaram hepsinde var, lazım olursa arayabilirler. Ofis giriş katta, arka bahçe de yine giriş katta, yan yana zaten. Bizim ofisin camı da oraya bakıyor. Bahçede arkadaşımla konuşuyordum, sonra camın yanına geçtim. İçerideki stajyer elemanla konuşurken diğeri bana seslendi: “Senin ne işin var dışarıda? Niye burada değilsin? Bir şey olmasa bile burada boş boş otur, telefona bak.” Gibi şeyler söyledi. Anlamadım, dedim “anlamıyorum, bağır.” Dedi “İçeri gel.” Ben de içeri gittim. “Şimdi söyle, anlamıyorum.” Ama biraz şakaya vurduğum için daha fazla büyümedi. Sonra espri yaptı ama yine de sonu iyi bitmeyecek gibi. Dengecisin peki işte. İçeri girdikten sonra da emirvaki konuşmaya devam etti
Son düzenleyen: Moderatör: