Emir Bozat Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 551 Çözümler 6 Beğeniler 407 Yer Yalova/Merkez 22 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Bir iPad mini 2 satın aldım, 3uTools bağladığımda bir problem yok ama device modelde "possibly modified" yazıyor, bu ne anlama geliyor? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
Arkadaşlar merhaba, Bir iPad mini 2 satın aldım, 3uTools bağladığımda bir problem yok ama device modelde "possibly modified" yazıyor, bu ne anlama geliyor? Teşekkür ederim.
L Lock Up Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 588 Çözümler 3 Beğeniler 114 22 Ağustos 2024 #11 Emir Bozat dedi: 3uTools ile kontrol ettiğim zaman tek değişen ekran olarak gözüküyor ki satan abide demişti ekranının değiştiğini. Genişletmek için tıkla... O zaman bu ekranın değiştiği anlamına geliyor. Bir sorun yok öyle ise. Zaten ilk mesajda dedim yazılım veya donanım değişikleri anlamına geliyor bu. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: 3uTools ile kontrol ettiğim zaman tek değişen ekran olarak gözüküyor ki satan abide demişti ekranının değiştiğini. Genişletmek için tıkla... O zaman bu ekranın değiştiği anlamına geliyor. Bir sorun yok öyle ise. Zaten ilk mesajda dedim yazılım veya donanım değişikleri anlamına geliyor bu.
KS KS Emir Bozat Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 551 Çözümler 6 Beğeniler 407 Yer Yalova/Merkez 22 Ağustos 2024 #12 236 dedi: O zaman sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Ben bu possibly modified yazısının ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyorum hocam. Lock Up dedi: O zaman bu ekranın değiştiği anlamına geliyor. Bir sorun yok öyle ise. Genişletmek için tıkla... Hocam device model ile ekranın alakası nedir? Artı 0 Eksi
236 dedi: O zaman sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Ben bu possibly modified yazısının ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyorum hocam. Lock Up dedi: O zaman bu ekranın değiştiği anlamına geliyor. Bir sorun yok öyle ise. Genişletmek için tıkla... Hocam device model ile ekranın alakası nedir?
236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 22 Ağustos 2024 #13 Emir Bozat dedi: Ben bu possibly modified yazısının ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyorum hocam. Hocam device model ile ekranın alakası nedir? Genişletmek için tıkla... Cihazın tamamen orijinal olmadığını belirtiyor işte değiştirilen ekranla ilgili. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Ben bu possibly modified yazısının ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyorum hocam. Hocam device model ile ekranın alakası nedir? Genişletmek için tıkla... Cihazın tamamen orijinal olmadığını belirtiyor işte değiştirilen ekranla ilgili.
L Lock Up Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 588 Çözümler 3 Beğeniler 114 22 Ağustos 2024 #14 Emir Bozat dedi: Ben bu possibly modified yazısının ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyorum hocam. Hocam device model ile ekranın alakası nedir? Genişletmek için tıkla... Değişen parça. Orijinal parçası sökülen yerine başka bir parça takılan demek. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Ben bu possibly modified yazısının ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyorum hocam. Hocam device model ile ekranın alakası nedir? Genişletmek için tıkla... Değişen parça. Orijinal parçası sökülen yerine başka bir parça takılan demek.
KS KS Emir Bozat Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 551 Çözümler 6 Beğeniler 407 Yer Yalova/Merkez 22 Ağustos 2024 #15 Lock Up dedi: Değişen parça. Orijinal parçası sökülen yerine başka bir parça takılan demek. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü önceden ekranını değiştiğim 6S Plus'ımı bağladığım zaman device modelde normal yazıyor. Artı 0 Eksi
Lock Up dedi: Değişen parça. Orijinal parçası sökülen yerine başka bir parça takılan demek. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü önceden ekranını değiştiğim 6S Plus'ımı bağladığım zaman device modelde normal yazıyor.
L Lock Up Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 588 Çözümler 3 Beğeniler 114 22 Ağustos 2024 #16 Emir Bozat dedi: Hocam öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü önceden ekranını değiştiğim 6S Plus'ımı bağladığım zaman device modelde normal yazıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle ise iPad'in değişen ekranının orijinal olmadığı içindir. Tanınmayan bir parça yazıyor. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Hocam öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü önceden ekranını değiştiğim 6S Plus'ımı bağladığım zaman device modelde normal yazıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle ise iPad'in değişen ekranının orijinal olmadığı içindir. Tanınmayan bir parça yazıyor.