Stres testinde hocam 1 saniyede oluyor. Ayrıca 3 kere termal macun değiştirdim 5 kere tak çıkar yaptım stres testinde borular az ısınıyor. Soğutucunun.
Stres testinde hocam 1 saniyede oluyor. Ayrıca 3 kere termal macun değiştirdim 5 kere tak çıkar yaptım stres testinde borular az ısınıyor. Soğutucunun.
11 dakika boyunca 95 derece stres testinde çalıştı soğutucunun boruları ısınmamış ısınmışsa çok az ısınmış.
Hocam abiminde sisteminde 7600X var onun anakartı A620 soğutucusu.
enermax ETS-T50A-BK-ARGB
onda OCTT de Max 70-75'i görüyor üstelik biraz açık kalınca oluyor bende saniyesinde 95 oluyor
Sogutucu vaadini doldurmuş olabilir. Ne zamandır kullanıyorsunuz? Marka model de paylaşın. Aklıma ilk gelen yeniyse eğer sogutucu tam temas etmiyor olabilir (montajla alakalı) ya da macun problemi olabilir.
Sogutucu vaadini doldurmuş olabilir. Ne zamandır kullanıyorsunuz? Marka model de paylaşın. Aklıma ilk gelen yeniyse eğer sogutucu tam temas etmiyor olabilir (montajla alakalı) ya da macun problemi olabilir.
MX 6 macun bugün geldi soğutucu 1 yıldır kullanıyorum Phantom spirit kullanıyorum ChatGPT'ye sorduğumda altındaki tabanın çizikler filan olduğu bu yüzden soğutamadığını söylüyor.
MX 6 macun bugün geldi soğutucu 1 yıldır kullanıyorum Phantom spirit kullanıyorum ChatGPT'ye sorduğumda altındaki tabanın çizikler filan olduğu bu yüzden soğutamadığını söylüyor.
@Aterz, hocam sıvı soğutma değil de Phantom spirit gibi kaliteli bir kule tipi soğutucu önerin ARGB olursa soğutucuda iyi olur.
Hocam kaç kez söküp taktınız bilmiyorum ama tamamen söküp alkolle temizleyin derim. Doğru formda macunu sürüp vidaları çapraz şekilde eşit sıkmanızı istiycem sizden. Cpu'ya eğik basıyor olabilir. Montaj, macun soru işaretimiz kalmasın
Hocam kaç kez söküp taktınız bilmiyorum ama tamamen söküp alkolle temizleyin derim. Doğru formda macunu sürüp vidaları çapraz şekilde eşit sıkmanızı isteyeceğim sizden. CPU'ya eğik basıyor olabilir. Montaj, macun soru işaretimiz kalmasın.
Yani umarım sıcaklıklar istediğin gibi olur da OCCT'de aldığın sıcaklık değerine göre şartlama kendini derim. Şayet OCCT'nin CPU'ya verdiği yükle senin günlük kullanımında veya oyunlardaki yük bir değil.
Yani umarım sıcaklıklar istediğin gibi olur da OCCT'de aldığın sıcaklık değerine göre şartlama kendini derim. Şayet OCCT'nin CPU'ya verdiği yükle senin günlük kullanımında veya oyunlardaki yük bir değil.