4.000-6.000 TL arası Wireless oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
4.000-6.000 TL
Önceden SteelSeries Arctis 7 (2019) Wireless kullandım. Genellikle oyun oynayacağım ve özellikle FPS oyunlarında ses kalitesinin iyi olmasını bekliyorum. Önerebileceğiniz modeller nelerdir? Ayrıca, önerdiğiniz modeller önceki kullandığım kulaklıktan daha iyi olur mu?

Cloud III wireless 6k fiyatı hak edecek bir kulaklık değil.
Wireless oyuncu kulakliklarinin hiçbiri fiyatını hakketmiyor, yarı fiyatına mükemmel IEM'ler veya tam fiyatına stüdyo kulaklıkları varken fakat yinede Cloud 3 Wireless Blackshark v2 pro, Barracuda ile falan karşılaştırdimizda iyi, yinede fiyatının düşmesini beklemek gerek geçen 4 5 K'idi.

Wireless oyuncu kulakliklarinin hiçbiri fiyatını hakketmiyor, yarı fiyatına mükemmel IEM'ler veya tam fiyatına stüdyo kulaklıkları varken fakat yinede Cloud 3 Wireless Blackshark v2 pro, Barracuda ile falan karşılaştırdimizda iyi, yinede fiyatının düşmesini beklemek gerek geçen 4 5 K'idi.
Bu cihaz özelinde şuan ki fiyatı çok uçuk.

SteelSeries Arctis Nova 5 öneririm.

Onu bende öneririmde konu sahibi özellikle FPS oyunu diye belirmiş. Cloud 3 7.1 özelliği ile öne çıkan bir kulaklık.

Bir şeyler izlerken, dinlerken de tatmin eder mi peki?

Müzik için o kadar beklentiniz olmasın hocam ama üzeceğini sanmam.

Kablosuz rahatlığından fedakarlık etsem HyperX Cloud III iyi bir tercih olur mu?

Olacaktır diye düşünüyorum.

Vallaha hocam ben ASUS ROG pelta siparişi verdim. Benim de bütçem bu civardaydı. Nova 5 FPS oyunlarında biras geri kalıyor diye sipariş vermedim.

Geri
Yukarı Alt