4.000-6.000 TL arası Type-C destekli IEM kulaklık önerisi

xLeomessi

Uzman
Merhaba, telefonumda Buds 3 Pro kullanıyorum. Bilgisayarda ise Logitech G335 kullanıyorum. G335 zaten çok kötü bir kulaklık ve miladını doldurdu. Buds 3 Pro ise beklentimin çok altında, özellikle şarj performansı rezalet. 3-4 günde 1 şarja takıyorum. Type-C destekli güzel bir IEM istiyorum, gerekirse telefonda da kullanıp Buds 3 Pro'yu satışa çıkaracağım. Mikrofon performansı önemli, DC üzerinden sohbet edeceğim. Oyun performansı önemli ama öyle ses kasma falan derdim yok. Bu isteklerime göre öneriniz ne olur? @Simon ile konuşmuştuk fakat o ara çoğu stokta yoktu. O yüzden tekrardan bir konu açmak istedim. Bütçe 4000-6000 arasına kadar çıkabilir.

@Simon hocam rahatsız etmiyorumdur umarım. Buyurun.

Simgot EG280. 3.5 mm girisli fakat icinden Type-C ses karti cikiyor. Bu sayede hem Type-C hem de 3.5 mm olarak kullanabilirsin. Mikrofonu ortalama.

Genel olarak bu cihazı çok önermişsiniz hocam. Mikrofon olarak bundan daha iyi bir model var mı? Reddit'te de inceledim mikrfonu beğenilmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…