• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

4.000-6.000 TL'ye ASUS TUF Gaming X870-Plus Wi-Fi anakart için kasa önerisi

Bütçe
4.000-6.000 TL

Furkan

Başarılı
İyi Sosyaller. Araştırmalarıma göre 2 tane kasa arasında kaldım. Öncelikle onların linklerini sizlerle paylaşayım.

Anakartın ön USB portları 20 Gbps destek sunuyor. Bunu Lian Li kasada tam hızıyla kullanamıyorum ama Masterbox bunu destekliyor. Çok önemli mi ona da karar verebilmiş değilim. Arada ki fiyat farkını vermeye değer mi? Alternatif kasa önerileri de alabilirim. Bir kere almışken içinde ki sistemi değişsem de aynı kasadan devam edebilmeyi tercih ederim. Önerileri ona göre de yaparsanız sevinirim.

Lian li Lincoln 207 bugün aldım. En buyuk özelıyı psu ön tarafta buda ekran kartına çok yarıyor. Alttaki iki fan sistemi daha ıyı soğutuyor Ayrıca alt kısmı da mesh psu ısısı nı kasa dan daha kolay atar. tabı siz bilirsiniz Seçim sizin Lian li Lincoln 207 en büyük sorunu fanları bulması zor olur Bulunur ama uğraştırır Fan takımı farklı o yüzden soğutması ıyı

Cooler Master MasterBox İlla alacaksanız alt kısmı da mesh olsun Psu lar çok ısıtıyor kasaları farklı modellere de baka bilirsiniz Altı kısmı da mesh olsun ön tarafı gibi​

Başka önerileriniz varsa alabilirim.

Bende bu kadar para vermeyi pek istemiyorum ama alırsam da ömürlük kullanılacak bir kasaya benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…