4.000 TL bütçe ile Xbox 9. nesil alınır mı?

Bütçe
4.000 TL

Kyosuke00 10

Uzman
Bütçem 4.000 TL. Açıkçası saçma sapan kollara 2.000-3.000 vereceğime orijinal kol almayı daha mantıklı buluyorum; fakat analog sorunu var diyorlar. Yaşayan var mı bunu?

"saçma sapan kollar" ve "orijinal kol" .. anladım hocam...
Alınmaz. O "saçma sapan kollar"dan alın. Alın ki 1000tllik kola 4000 verip bir de üstüne drift problemi yaşamayın.

"Saçma sapan kollar" ve "orijinal kol". Anladım hocam...
Alınmaz. O "saçma sapan kollar"dan alın. Alın ki 1000TL'lik kola 4000 verip bir de üstüne drift problemi yaşamayın.

Ne 1.000 TL'lik kolu bro Xbox'taki malzeme kalitesi tuşların sağlamlığı hiçbirinde yok saçma sapan kolların. Kaç tane Xbox geçti kolumdan drift olmadı bir kere.

"saçma sapan kollar" ve "orijinal kol" .. anladım hocam...
Alınmaz. O "saçma sapan kollar"dan alın. Alın ki 1000tllik kola 4000 verip bir de üstüne drift problemi yaşamayın.
Kankam, ben saçma sapan kollar derken bilinmedik, Çin’de üretilen dandik kollardan bahsediyorum. Evet, belki 9. nesilden özellik olarak daha iyiler fakat 2-3 yıl sonra performansı çöp olur. Xbox en azından daha uzun gider.

Çok havalısın dostum ben de 3-4 tane var atayım mı daha üstün olayım. Ayrıca bilgin olmadığı sürece elindeki ürünü anlayamazsın.
Mekanik tasarım mühendisiyim, lisansım malzeme mühendisliği üzerine ama haklısın tabi bilgim yoktur malzeme hakkında neden olsun ki, ben ne anlarım

Gitmez işte. Merdiven altı olanlardan alma tabii de 4 bin'e gayet kaliteli HE stick kollar mevcut.

Hangi modeli önerirsin peki?

Mekanik tasarım mühendisiyim, lisansım malzeme mühendisliği üzerine ama haklısın tabii bilgim yoktur malzeme hakkında neden olsun ki, ben ne anlarım

Öyle tabii ki 1klık Çin gamepad ile malzemesini bir tutuyorsan bir cacık bildiğin yok.

Kankam, ben saçma sapan kollar derken bilinmedik, Çin'de üretilen dandik kollardan bahsediyorum. Evet, belki 9. nesilden özellik olarak daha iyiler fakat 2-3 yıl sonra performansı çöp olur. Xbox en azından daha uzun gider.

Dediğin doğru ben de kullandım Çinli özellikle önerilen modelleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…