4.000 TL bütçede Amazon.com.tr satıcısından klavye tavsiyesi

Bütçe
4.000 TL
Hocam, Aula'larda sorun var diye 1-2 yerde okumuştum. Arkadaşım Attack Shark X82, X68 HE vs. önerdi. Sizce onlar nasıl?
Aula'larda sorun yok, 2-3 kişide sorun çıktı diye kronik sorun olmuş olmuyor. Hatalı ünite gelmiş olabilir sorunlu kişilere sonuçta teknoloji şans işi. Aula klavyelerin yalıtımı vs. daha iyi. Ayrıca attığım klavyenin switchleri fabrika çıkışlı yağlı olarak geliyor. Aula tercih edebilirsiniz. Eğer kuponu bekletip başka ihtiyacınızda kullanıp, kendi paranızla Amazon platformu dışında, Aula'dan daha iyi klavyeler önerebiliriz. Bahsettiğiniz Attack Shark modelleri manyetik switch, Aula ise mekanik switch. Tam olarak ne istediğinizi bilirsek daha iyi öneri yapabiliriz.

Manyetik switch olarak Hero68He düşünülebilir, PCB'si ve yalıtım konusunda üzmez bir model.

Manyetik switch olarak Hero68He düşünülebilir, PCB'si ve yalıtım konusunda üzmez bir model.
Amazon'da satışı gözükmüyor. (Sayfa yenileyince çıktı.)

Ek: Jade king switch veya Dragon King switch versiyonları alınabilir.

Farklar: Dragon switch rekabetçi oyunlar için daha hızlı basım süresine sahip. Jade King ise biraz daha tok ve gündelik hissine sahip. Daha iyi yazım hissi var kısaca.

Hocam, laptopun kasası çok tere maruz kalınca sıkıntı çıkıyor, ondan almak istedim. Yurtdışına çıkacağım, gerek oyun gerek yazı yazmak için kullanıyorum. Amazon üzerinde olsa çok memnun kalacağım. %60 klavye olsun istiyorum, seyahatlerde hem ağırlık hem boyut avantajı sağlaması açısından.

O fiyat bandında alınmaz. 3000TL'ye abs plastik almak ne kadar mantıklı? 2300-2400TL arası olsalardı alınabilirdi.

%60 arıyorsunuz ve manyetik switch aradığınızı varsayıyorum o halde bu modele bakabilirsin. Aula Hero 68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Jade King Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Attack Shark alüminyum modeller var fakat bütçenizi aşmakta bir göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…