KS KS demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 832 Beğeniler 303 24 Mayıs 2026 #21 TANTUNICIK dedi: C3s modelinde mikrofon performansini beğenmediğimi söyleyebilirim bu arada bunu göz önünde bulundurun mikrofon testini izleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam, performans derken ses kalitesi olarak vesaire çok farkı var mı?
TANTUNICIK dedi: C3s modelinde mikrofon performansini beğenmediğimi söyleyebilirim bu arada bunu göz önünde bulundurun mikrofon testini izleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam, performans derken ses kalitesi olarak vesaire çok farkı var mı?
TANTUNICIK Becerikli Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 587 Beğeniler 262 24 Mayıs 2026 #22 demjr dedi: Hocam, siz hangisini tercih ederdiniz? Arasında çok fazla performans olarak farkı mı var mı? Eğer varsa kesinlikle Fifine H19 alırım direkt. Genişletmek için tıkla... Çok var mı bilmiyorum ama kablolu kulakliklar performans olarak bir Wireless'e göre daha iyi performans aynı bütçede kesinlikle verir kablo sorun etmezseniz H19 alirdim ama çok takildigindan C3s alırdım bende ROG Pelta'ya gectim kabloludan. Son düzenleme: 24 Mayıs 2026
demjr dedi: Hocam, siz hangisini tercih ederdiniz? Arasında çok fazla performans olarak farkı mı var mı? Eğer varsa kesinlikle Fifine H19 alırım direkt. Genişletmek için tıkla... Çok var mı bilmiyorum ama kablolu kulakliklar performans olarak bir Wireless'e göre daha iyi performans aynı bütçede kesinlikle verir kablo sorun etmezseniz H19 alirdim ama çok takildigindan C3s alırdım bende ROG Pelta'ya gectim kabloludan.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.622 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.118 24 Mayıs 2026 #23 demjr dedi: Hocam, performans derken ses kalitesi olarak vesaire çok farklı var mı? Genişletmek için tıkla... En iyi ses verimini kablolulardan alırsınız. Cloud III S, H19'un rakibi değil.
demjr dedi: Hocam, performans derken ses kalitesi olarak vesaire çok farklı var mı? Genişletmek için tıkla... En iyi ses verimini kablolulardan alırsınız. Cloud III S, H19'un rakibi değil.
KS KS demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 832 Beğeniler 303 24 Mayıs 2026 #24 Tamam dır H19 almaya karar verdim arkadaşlar. Teşekkür ederim ikinize. @23783 @TANTUNICIK
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.622 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.118 24 Mayıs 2026 #25 demjr dedi: Tamam dır H19 almaya karar verdim arkadaşlar. Teşekkür ederim ikinize. @23783 @TANTUNICIK Genişletmek için tıkla... Belirteyim. H19 open back olduğu için dışarıya ses verecektir. İstemiyorsanız öyle bir şey H16 veya H9 bakın. Fifine Ampligame H16 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame H16 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Oyuncu Kulaklığı Fifine www.elitmuzik.com.tr https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-fifine-ampligame-h9-kablolu-mikrofonlu-kulakustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html
demjr dedi: Tamam dır H19 almaya karar verdim arkadaşlar. Teşekkür ederim ikinize. @23783 @TANTUNICIK Genişletmek için tıkla... Belirteyim. H19 open back olduğu için dışarıya ses verecektir. İstemiyorsanız öyle bir şey H16 veya H9 bakın. Fifine Ampligame H16 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame H16 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Oyuncu Kulaklığı Fifine www.elitmuzik.com.tr https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-fifine-ampligame-h9-kablolu-mikrofonlu-kulakustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html
TANTUNICIK Becerikli Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 587 Beğeniler 262 24 Mayıs 2026 #26 demjr dedi: Hocam, performans derken ses kalitesi olarak vesaire çok farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Dinleyin hocam, test eden YouTube'da sayfalar var. Ben beğenemedim ama yayıncılık harici bence gayet iyi. Burada mikrofonu test etmişler, bakabilirsiniz. C3S modeli için. @demjr, Son düzenleme: 24 Mayıs 2026
demjr dedi: Hocam, performans derken ses kalitesi olarak vesaire çok farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Dinleyin hocam, test eden YouTube'da sayfalar var. Ben beğenemedim ama yayıncılık harici bence gayet iyi. Burada mikrofonu test etmişler, bakabilirsiniz. C3S modeli için. @demjr,
KS KS demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 832 Beğeniler 303 24 Mayıs 2026 #27 23783 dedi: Belirteyim. H19 open back olduğu için dışarıya ses verecektir. İstemiyorsanız öyle bir şey H16 veya H9 bakın. Fifine Ampligame H16 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame H16 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Oyuncu Kulaklığı Fifine www.elitmuzik.com.tr https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-fifine-ampligame-h9-kablolu-mikrofonlu-kulakustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html Genişletmek için tıkla... Versin hocam, sıkıntı yok. Zaten kim bana ne diyecek evde. Teşekkür ederim tekrardan.
23783 dedi: Belirteyim. H19 open back olduğu için dışarıya ses verecektir. İstemiyorsanız öyle bir şey H16 veya H9 bakın. Fifine Ampligame H16 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame H16 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Oyuncu Kulaklığı Fifine www.elitmuzik.com.tr https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-fifine-ampligame-h9-kablolu-mikrofonlu-kulakustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html Genişletmek için tıkla... Versin hocam, sıkıntı yok. Zaten kim bana ne diyecek evde. Teşekkür ederim tekrardan.
TANTUNICIK Becerikli Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 587 Beğeniler 262 24 Mayıs 2026 #28 demjr dedi: Versin hocam, sıkıntı yok. Zaten kim bana ne diyecek evde. Teşekkür ederim tekrardan. Genişletmek için tıkla... Size yardımcı olabildiysek ne güzel bu ara sizi sık sık burada görüyorum yanlış değilsem.
demjr dedi: Versin hocam, sıkıntı yok. Zaten kim bana ne diyecek evde. Teşekkür ederim tekrardan. Genişletmek için tıkla... Size yardımcı olabildiysek ne güzel bu ara sizi sık sık burada görüyorum yanlış değilsem.
KS KS demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 832 Beğeniler 303 24 Mayıs 2026 #29 Hocam, öyle çok ses veriyor mu yoksa hafiften mi?
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.622 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.118 24 Mayıs 2026 #30 demjr dedi: Hocam, öyle çok ses veriyor mu yoksa hafiften mi? Genişletmek için tıkla... Ortalamadan biraz fazla.
demjr dedi: Hocam, öyle çok ses veriyor mu yoksa hafiften mi? Genişletmek için tıkla... Ortalamadan biraz fazla.