UmutLity Uzman Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 139 Beğeniler 38 5 Mart 2026 #1 Elimde MCHOSE V9 Pro var, değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi kulaklığa geçmeliyim veya geçmeye gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2026
Elimde MCHOSE V9 Pro var, değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi kulaklığa geçmeliyim veya geçmeye gerek var mı?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #2 UmutLity dedi: Elimde MCHOSE V9 Pro var, değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi kulaklığa geçmeliyim veya geçmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Neden değiştirmek istiyorsunuz?
UmutLity dedi: Elimde MCHOSE V9 Pro var, değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi kulaklığa geçmeliyim veya geçmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Neden değiştirmek istiyorsunuz?
KS KS UmutLity Uzman Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 139 Beğeniler 38 5 Mart 2026 #3 michaelscofield dedi: Neden değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mikrofonunu beğenmiyorum.
michaelscofield dedi: Neden değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mikrofonunu beğenmiyorum.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #4 UmutLity dedi: Mikrofonunu beğenmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman mikrofon alın bence. C3S ya da ROG Pelta alın kulaklık almak istiyorsanız. @UmutLity, genel olarak kullanım amacınız nedir?
UmutLity dedi: Mikrofonunu beğenmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman mikrofon alın bence. C3S ya da ROG Pelta alın kulaklık almak istiyorsanız. @UmutLity, genel olarak kullanım amacınız nedir?
KS KS UmutLity Uzman Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 139 Beğeniler 38 5 Mart 2026 #5 michaelscofield dedi: O zaman mikrofon alın bence. C3S ya da ROG Pelta alın kulaklık almak istiyorsanız. @UmutLity, genel olarak kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun, video izleme , müzik dinleme.
michaelscofield dedi: O zaman mikrofon alın bence. C3S ya da ROG Pelta alın kulaklık almak istiyorsanız. @UmutLity, genel olarak kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun, video izleme , müzik dinleme.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #6 UmutLity dedi: Oyun, video izleme , müzik dinleme. Genişletmek için tıkla... Kulaklıktan memnunsanız mikrofon alın.
UmutLity dedi: Oyun, video izleme , müzik dinleme. Genişletmek için tıkla... Kulaklıktan memnunsanız mikrofon alın.
KS KS UmutLity Uzman Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 139 Beğeniler 38 6 Mart 2026 #7 ATK Neptune N9 Ultra nasıldır?
U ulivii Uzman Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 186 Beğeniler 63 12 Mart 2026 #8 @UmutLity, hocam sadece mikrofondan şikayetçiyseniz ayrı bir mikrofon çok daha mantıklı olur. Onun dışında kulaklıktan memnun musunuz insanlar sesi boğuk falan diyor doğru mu?
@UmutLity, hocam sadece mikrofondan şikayetçiyseniz ayrı bir mikrofon çok daha mantıklı olur. Onun dışında kulaklıktan memnun musunuz insanlar sesi boğuk falan diyor doğru mu?