4.000 TL bütçede Trendyol'daki ofis koltuğu alınır mı?

Bütçe
4.000 TL

erdii12344

Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
Üründen ürüne değişir, Linkteki ürün çok da kaliteli durmuyor.

4K bütçede ofis koltuğu alınır, bu koltuk alınmaz. Size thunder Pro öneririm. Sakın hawkmış xdrivemiş saçma sapan koltuklara bulaşmayın. Alın bir ofis koltuğu rahatınıza bakın.

@pesimist34 hocamın dediği gibi bence de bu fiyat bandında üzmez. Buna benzer bir şey kullandım daha önce ve gayet memnundum.

Hocam ben çok kilolu dğeilim ama kilolu arkadaşlarım gelir oturunca gider diye korkuyorum.

4K bütçede ofis koltuğu alınır, bu koltuk alınmaz. Size thunder Pro öneririm. Sakın hawkmış xdrivemiş saçma sapan koltuklara bulaşmayın. Alın bir ofis koltuğu rahatınıza bakın.

Hocam 6K gibi fiyatı var o kadar çıkamam masada alacağım.

Güzel koltuk ama bütçeyi aşıyor biraz.

Güzel koltuk ama bütçeyi aşıyor biraz.

Ne ara 6K olmuş bu ya? Ulan her şey mi enflasyona girer arkadaş daha geçen 4K idi ya. Şu güzel indirime girmiş alınabilir.
https://www.sedunamobilya.com/seduna-skagen-headrest-ofis-sandalyesi ama bütçe artarsa kesinlikle thunder Pro.

Hocam ben çok kilolu dğeilim ama kilolu arkadaşlarım gelir oturunca gider diye korkuyorum.

Hocam 6K gibi fiyatı var o kadar çıkamam masada alacağım.

Kilolu arkadaşların neden senin koltuğuna otursun ki? Oturmayın de bozulur mozulur kırılır de sen de para veriyorsun sonuçta.

Hocam artırabilsem bende beğendim kesinlikle alırdım ama masa klavye koltuk bayağı bir şey dğeişiceğim için o kadar çıkamam.

Tamamdır attığım o indirime giren de güzeldir. Sağlamdır alın geçin. Veya taksitle Pro'ya bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…