4.000 TL civarında kulaklık önerisi

Bütçe
4.000 TL

planopilaris

Gelişen
4'ün üzerine illa al demezseniz çıkmayı düşünmüyorum. Akşımda MCHOSE X9 veya HyperX Cloud 3 var. Başka seçenekler önermezseniz Cloud 3'ü önceden denediğim için mikrofonu bayağı iyiydi bana göre. MCHOSE X9 hakkında bilgim yok, kablosuz olması da tedirgin ediyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Kablolu olmasi problem mi degil mi oncelikle ona karar verirsen daha rahat bir model buluruz senin icin. Ilk soru bu, ikinci sorum neden kulakustu istiyorsun? Bu butcelerde iemler cok daha iyiler. Guzel bi mikrofon sart ise EPZ G20 Pro modelinde boom mic var ve oldukca kaliteli. Eger ciddi saglik sorunun yoksa kulaginla ilgili bu modeli oneririm. Kulakustu icin 3600 tlye nova 3x- nova 3p var vatan'da. Yalnizca magazada gecerli fiyat. Yasadigin sehirde varsa tercih edebilirsin onun da mikrofonu gayet iyi.
Ben cok sevmesem de @deiinzz baya memnun kaldi. Duz Cloud 3'u direkt elemeni oneririm 3 S varken alinmaz.

Cok populer bir model seveni de cok sevmeyeni de. Oyunlar icin o kadar iyi degil ama. Yani ayni butceye daha iyi secenekler var. Kullanim senaryosu ne olacak, muzik mi daha onemli oyun mu bunlar da belirleyici olur. Bir de tuning meselesi var tabii, herkesin sevdigi imza ses farkli oluyor. Bu modeli merak edenlere detayli inceleme

Cloud 3 al geç.

Düz Cloud 3 ile arasında 2.000 TL'den fazla fark var nasıl direkt eliyor onu merak ettim.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız Cloud 3 en mantıklısı olacaktır.

Sene 2008 civarı olsaydı o zamanlar Pioneer derdim.

Progressive trance takılırdık, alt tonlar önemli idi. Şimdi her yola geliyor bu kulaklık işte.

Cloud 3 al geç.

Düz Cloud 3 ile arasında 2.000 TL'den fazla fark var nasıl direkt eliyor onu merak ettim.

Hic muzik dinlemeyecegim dememis sen neden sadece fps oyunlari icin istiyor diye varsaydin?

Sene 2008 civarı olsaydı o zamanlar Pioneer derdim.

Progressive trance takılırdık, alt tonlar önemli idi. Şimdi her yola geliyor bu kulaklık işte.
Evet 100 dolar alti populer all rounderlardan birisi. Sahnesi ve imajlamasi kotu diger basarilarina gore. O yuzden konu sahibinin tam olarak ne istedigini soylemesi lazim.

Net belirtilmediği için biz de işte böyle kendimiz, yaşadığımızı anlatıp sallayıp dururuz ancak.

Cloud 3 al geç.

Ayrica 2kdan fazla fark yok. Daha gecen 5kya satildi. Butcesinden 1k fazla yani. Alacagi performans bin liradan daha fazla.

Hiç muzik dinlemeyecegim dememis sen neden sadece FPS oyunlari icin istiyor diye varsaydin?

Saçma bir argüman. FPS oyunları için varsaydığımı kim size söyledi, bunu merak ediyorum. “Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız” cümlesinin gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum ayrıca. Cloud 3'ü Cloud 3S varken elemek kadar saçma bir şey duymadım hayatımda; fiyat farkı varken.

Ayrica 2K'den fazla fark yok. Daha gecen 5kya satildi. Butcesinden 1K fazla yani. Alacagi performans bin liradan daha fazla.

Daha geçen 5 bin liraya satılması, şu anki farkın 2.000 TL'den fazla olduğunu değiştirmiyor. Ayrıca düz Cloud 3 ile arasında dağlar kadar fark gibi anlatıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…