4.000 TL PSU önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muratgullu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 118
  • Etiketler Etiketler
    psu

muratgullu

Uzman
Merhaba,
Şu an OCZ Fatal1ty 550W PSU kullanıyorum. (yaklaşık 8-9 yıldır.) Artık yeni Power Supply almam gerektiğini düşünmekteyim. İşlemci R5 5600 ekran kartı RX6700. sisteme göre çok yüksek PSU gerekmiyor fakat yine de ileriye dönük bir daha PSU masrafı etmemeyi düşünmem açısından almışken 750W olan model düşünüyorum.

Çoğu kişi rajintek öneriyor fakat ben taksitle alacağım için en az vade farkını Amazon uyguluyor. Şu an Amazon'da indirimde olan bir ürün aklıma yattı fakat forumda bazı incelemelerde power_ok yanlış bağlantı yapılmasından kaynaklı sorun oluşabileceği söyleniyor.

Aklımdaki PSU: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08MWCYV65

Sizce bu PSU'yu almalıyımım. 200₺ de indirim kodum mevcut. 10 yıl garantili vermeleri de cezbedici.

Konu ile ilgli yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Modüler tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir konu açtım geçenlerde. Aynı fiyat bandında Raijintek Cratos önerildi yoğunlukla. Hem de 850w. Bir bak istersen. Ben vade farksız 3 taksit aldım. Bağlantıyı da istersen sorarak yaparsın.

Son düzenleme:
Benzer bir konu açtım geçenlerde. Aynı fiyat bandında Raijintek Cratos önerildi yoğunlukla. Hem de 850w. Bir bak istersen. Ben vade farksız 3 taksit aldım. Bağlantıyı da istersen sorarak yaparsın.

3 taksit yetmiyor hocam. Hepsiburada.com üzerindende fiyatı yüksek gözüküyor.

Kurulum vs konusuna sorun yaşamam bilgisayar bilgim fena değil.

4500₺ ye değer bir güç kaynağımı gerçekten?

Hocam bu model dahamı iyi?

Raijintek Ampere 850W

@Oreki Yardımcı olabilir misiniz acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…