Bütçe
4.000 TL

AbdurrahmanUlaş

Becerikli
Yer
İstanbul
Sevgili dostlar merhaba,

Bayağıdır kablolu oyuncu kulaklıkları kullandım ama kabloları bana zulüm olmaya başladı çok rahatsızım sağa sola çarpıyor, takılıyor vs. hatta dün fark ettim dediğim bu olayların yaşanmasından dolayı kablo hafiften yırtılmaya başlamış. Artık bunun sonuna gelmek gerekiyor. Şimdi halihazırda kullandığım kulaklık da 7.1 destekli bu size soracağım üründe öyle. Bütçem tam 4.000 TL bu yüzden şu an da bu ürünün fiyatı uygun birçok yerde. Sizce fiyatına göre iyi mi mi? Alsam beni üzer mi? Benim için en önemli durum, şu an havalar serinledi ama yazın beni terletir mi? Umarım öyle çok fazla terletmez. Deneyim sahibi arkadaşlarım bilgilendirir ise çok memnun olurum. Teşekkürler.

Sevgili dostlar merhaba,

Bayağıdır kablolu oyuncu kulaklıkları kullandım ama kabloları bana zulüm olmaya başladı çok rahatsızım sağa sola çarpıyor, takılıyor vs. hatta dün fark ettim dediğim bu olayların yaşanmasından dolayı kablo hafiften yırtılmaya başlamış. Artık bunun sonuna gelmek gerekiyor. Şimdi halihazırda kullandığım kulaklık da 7.1 destekli bu size soracağım üründe öyle. Bütçem tam 4.000 TL bu yüzden şu an da bu ürünün fiyatı uygun birçok yerde. Sizce fiyatına göre iyi mi mi? Alsam beni üzer mi? Benim için en önemli durum, şu an havalar serinledi ama yazın beni terletir mi? Umarım öyle çok fazla terletmez. Deneyim sahibi arkadaşlarım bilgilendirir ise çok memnun olurum. Teşekkürler.
  • Corsair HS55 Wireless 7.1 kablosuz kulaklığın fiyatı olan 4.000 TL, günümüzde kablosuz oyuncu kulaklıkları için ortalama bir fiyat aralığındadır. Marka itibarı ile Corsair genellikle kalitesiyle öne çıkıyor.
  • Kulaklığın hem 7.1 desteklemesi hem de kablosuz olması, oyun deneyimini artırabilir. Ancak, araştırmanızı derinleştirmenizi öneririm. Özellikle incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını dikkate alarak alınacak ürünün konforunu, ses kalitesini ve dayanıklılığını değerlendirmenizde fayda var.
  • Havaların serinlemesiyle birlikte kulaklıkların terletme durumu, kullanılan malzeme ve kulak yastıklarıyla doğrudan ilişkili. Genellikle, nefes alabilen malzemeler kullanan kulaklıklar yazın daha az terletir. Corsair HS55'in yastıkları ile ilgili incelemelerde "nefes alabilir" özelliğinin bulunup bulunmadığını kontrol etmenizi öneririm.
  • Eğer olası terleme durumu sizin için önemliyse, kullanıcıların yaz aylarındaki deneyimlerini de gözden geçirerek karar vermeniz daha iyi olabilir.

Sonuç olarak:
  • Nitelikli bir kablosuz kulaklık almak istiyorsanız, Corsair HS55 Wireless 7.1 beklentileri karşılayabilir.
  • Ancak, ürünün konforu ve terleme durumu hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcı yorumlarına ve incelemelere göz atmanız yararlı olacaktır.