Max 4 bin civarına çıkabiliyorum. Araştırma yaptım aklımda 3 bine Akko 5075b ve 4 bine Monsgeek M1 v5 ve 4 bine keychron K8 Max var. M1 ve K8 Max alüminyum kasalı. 5075b çok hoşuma gidiyor ancak bataryası 3000MAH ve RGB'leri çok soluk. M1 batarya, metal kasa, qmk/via ve kalite olarak çok mantıklı ve alınabilir ancak onun da switch ve keycaplerini sevmedim. K8'i de tam bilmiyrum ancak ses tekerleği yok. Bunların dışında AK820 Pro veya F75 falan var ama onlar yerine 5075b daha mantıklı geldi bana. Başka hangi klavyeleri önerirsiniz? Her türlü öneriye açığım.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr

AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.

Keychron K8 Max %80 TKL RGB Red Switch Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Karbon Siyah Gaming Klavye (K8M-J1-TR)
K8 Max, TKL (%80) düzenine sahip kablosuz bir mekanik klavyedir. 2,4 GHz, Bluetooth ve kablolu bağlantıları destekler. QMK ve Keychron Launcher web uygulaması aracılığıyla yapılandırılabilir…