4.000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
3.000-4.000 TL

FBMI

Çalışkan
Arkadaşlar selam,

Yaklaşık 4 yıldır Xbox son nesil gamepad kullanıyorum; fakat hiç memnun değilim kalitesinden, özellikle 2 kere drift problemi yaşadım. 2-3 tane tavsiye verirseniz çok sevinirim.

Ağırlıklı olarak FC26 oynuyorum. Kronik bir problemi olmasın yeter. Daha ucuza seçenekler olursa değerlendirmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 tane orijinal Xbox kolu bozmuş biri olarak sizi anlıyorum Benimkiler genelde LB-RB tuşlarından kırılıyordu. Fifa oynayacağınız için kesinlikle TMR veya Hall effect stickli bir model almanız lazım. İşiniz sürekli sticklerle çünkü.
Bu bütçede alabileceğiniz Gamesir Cyclone 2, Beitong Kunpeng 40 gibi modeller var. Biraz daha bütçe varsa Gamesir G7 Pro olabilir.

Bence Xbox ve ps kolları o paraları asla hak etmiyor. Cyclone 2 modelini geçenlerde arkadaşa aldık. Çok memnun. Bence onu düşünüyorum. İndirime girdiği oluyor mu?

Evet düşünüyorum bunu. Sarj standı ile 3300 TL şuan.

Beyaz model mi siyah model mi kullanıyorsunuz? Beyaz modeli daha çok beğendim ama Xbox kolum sildiğim halde kir tutuyordu.

Siyah kullanıyorum ama malzeme kalitesi güzel beyaz renginin kir tutacağını sanmam ama çok da emin konuşmayayım. Kısacası kalitesinden memnunum hem yapı hem de özellik olarak.

Siyah kullanıyorum ama malzeme kalitesi güzel beyaz renginin kir tutacağını sanmam ama çok da emin konuşmayayım. Kısacası kalitesinden memnunum hem yapı hem de özellik olarak.

Çok teşekkür ederim sağ olun.

Son olarak şunu sorayım. https://www.amazon.com.tr/GameSir-C...sir+cyclone+2+whit,videogames,157&sr=1-1&th=1

Linkteki satıcı Gamesir türkiye. Bu isimde bir var mı? Güvenilir mi? Çünkü ben distribütörü gizala diye biliyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…