4.000 TL'ye halı yıkama makinesi önerisi

Bütçe
4.000 TL

naganen

Üstün
Makaleler
2
Yer
Tokat
Merhaba, halı ve koltuk yıkama makinesi arıyorum da hangisi iyidir, hangisi kötüdür bilemedim. Pek anladığım bir ürün değil.
Halıları düzenli halı yıkamaya verdiğimizden sadece koltuklara bir şey dökülürse temizlemek için istiyoruz.

Kullananlar varsa öneri sunabilirse sevinirim. Benim baktığım kadarıyla ilgimi çeken modeller Kiwi markasının. Ama aralarında ne fark var, uzun ömürlü olurlar mı bilemiyorum.

Bu fiyata ne alırsan al çok dandik olur, 4 bin liraya eli yüzü düzgün süpürge yok daha.
Tabii ki, çok kullanmayacağım için fazla para vermek istemiyorum o yüzden fark etmez. Ama hani bunların ne farkı vardır, kullanan varsa önerir mi onu merak ettim Mesela attıklarımdan ucuz olanın çekiş gücü pahalısından iyi yazıyor, anlam veremedim bir türlü.

Kardeş bunlar fason ürün, o yüzden her şey yazabilir üzerinde. Rakamlara takılma. Başka markada aynı ürünü farklı rakamlarla da görebilirsin yani. Ben BİM'den aldım bi marka iş görüyor. Yani kapkara su çekiyor makine onu görüyorsun. Ama çok kalın süngerleri duşakabinde suya tutayım sonra bununla çekeyim falan diye düşünme çünkü çekemez ve süngerin küflenir. Sadece kendi spreyiyle yüzeysel ıslatıp çekebilirsin. Ha ayrıca gidip üzerinde Tefal Shark ıvır zıvır yazıyor diye başka ürünlere de fazla para verme. Eğer gerçekten derinlemesine temizlik istiyorsan halı yıkamacını çağır o endüstriyel makinesiyle halleder.

Eğer gerçekten derinlemesine temizlik istiyorsan halı yıkamacını çağır o endüstriyel makinesiyle halleder.
İşte o yüzden para dökmek istemedim. O zaman bu ikisinden ucuz olanı alayım direkt, fazla para vermeye gerek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…