4.000 TL'ye kablosuz kafa üstü kulaklık önerisi

Bütçe
4.000 TL
Makaleler
16
Yer
LTAF
Selam arkadaslar, elimde 4.000 TL bir butce var ve 100-200 TL gibi cok ufak meblağlar disinda butceyi yukari cikaramam maalesef. Bu fiyata alabilecegim en iyi kablosuz kafaustu kulakligi ariyorum. Gundelik hayatimda kullanacagim, oyle oyun oynamak icin vs. degil.

Aklimdaki ilk secenek CMF Headphone Pro oldu, baska bir secenek bulamadim ama o fiyat bandina. Butceyi daha yukari cikaramayacagim icin bu fiyat bandina cikmaya degmeyecekse 1.000-2.000 TL bandindaki daha ucuz kulakliklara da yonelebilirim, o yonde tavsiyelerinize de acigim yani. Simdiden tesekkurler.

@Simon @Trina

Son düzenleyen: Moderatör:
CMF Headphone Pro çok iyi bir ürün. Anker'in kulaklıklarından daha iyi ses kalitesine sahip. Hatta bazıları Headphone (1)'e göre daha iyi bulduğunu söyleyenler var YouTube'da. Alırsan Nothing X uygulamasını yüklemeyi unutma.

Tamamdir o zaman hocam, yine soyle 3999 fiyatina buyuk sitelerden girerse alayim. 4149 suan PTTAvm'de fakat oradan almak istemiyorum.

Bir de oldu ki daha ucuza kacmak istersek QCY H3 Pro modeli carpti gozume, bilginiz var mi hocam? 1700TL gibi bir fiyati var.

Mantıklı. Az farkla İdefix var. Daha ucuza kapatmak istersen bu modeli öneririm H3 Pro yerine. QCY'nin servis desteği berbat. Sıkıntı yaşaman durumunda uğraşırsın. CMF olmazsa buna bakabilirsin. Daha ucuz olan ürünler vasat maalesef. Minimum bu alınır bana göre headset olarak.

Hocam bu attiginiz Earfun'un Anker Q30'a gore kiyaslamasi nasildir? Ben daha once Q30 kullanirken bayagi memnundum cunku.

Bence bt kulaküstülerde belli bir fiyata çıkılmadıkça almamak daha iyi. 1-3k arası çeşitli modeller denedim en son soundpeats space one ve anker q30 denedim çoğu aşağı yukarı aynı. Cmf pro yine daha tercih edilebilir bir model. Bir kere al, tam al.

Q30'dan iyi, Space One'dan kötü. Space One ise CMF'ten daha pahalı ve daha düşük ses kalitesine sahip bir headset.
İkinizin yorumlari icin de tesekkur ederim, CMF dedigim banda duserse direkt cekecegim. Olmadi Earfun'u alip gecerim. Cok cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…