michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 7 Mart 2026 #11 Zeitnot dedi: Peki 5K bütçeye çıkıp ATK ghost bilmem ne almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Egzotik bir ürün arıyorsanız WLmouse Sword X bakın, ben ikinci elden ucuza kaptım mesela tertemiz ürünü. Ben de ergo seviyorum.
Zeitnot dedi: Peki 5K bütçeye çıkıp ATK ghost bilmem ne almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Egzotik bir ürün arıyorsanız WLmouse Sword X bakın, ben ikinci elden ucuza kaptım mesela tertemiz ürünü. Ben de ergo seviyorum.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 7 Mart 2026 #12 @michaelscofield hocam son kez soru soracağım kusura bakmayın, Superlight 2 Dex nasıldır?
johan liebert Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 454 Beğeniler 336 7 Mart 2026 #13 Zeitnot dedi: @michaelscofield hocam son kez soru soracağım kusura bakmayın, Superlight 2 DeX nasıldır? Genişletmek için tıkla... Çok kötü önceki kaplama sorunları hala devam ediyor daha düşük fiyata aynı şekilde daha iyisi var.
Zeitnot dedi: @michaelscofield hocam son kez soru soracağım kusura bakmayın, Superlight 2 DeX nasıldır? Genişletmek için tıkla... Çok kötü önceki kaplama sorunları hala devam ediyor daha düşük fiyata aynı şekilde daha iyisi var.