4.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
4.000 TL
Aslında en mantıklısı side keycap şeklinde olan seçeneği almak dediğim gibi kısa sürede alışırsınız bence.

Alternatifi yok desek yalan olmaz. Bu fiyata tamamen aluminyum kasa premium bir klavye kolay kolay bulunmaz. Ayrıca sideprint keycapste harfler direkt goz hizasina geliyor gormede bir problem olmuyor harfler isik gecirdigi icin. Harfler ustte yazan keycapslerin nerdeyse tamamı ışık gecirmiyor.

Daha kolay bile deniliyor bakalım benim ilk güneye bakan klavye deneyimim olacak basım ve ses hissiyatı zaten söyleyecek laf yok.

Bir düşüneyim hocam. Teşekkürler öneriler için. Maaş yatıncaya kadar kararımı vermiş olurum. İkinci ele falan da bakacağım tuş takımı olarak ne var ne yokmuş diye. Buraya ayrıca güncelleme geçerim son durumu.

Dark World modelini aldığınızda kötü bir görüntü olmaz bence ilerleyen zamanlarda beyaz keycap alırsınız, keycap transparan olduğu gibi switch de şeffaf.

Son düzenleme:
Dark world modelini aldığınızda zaten keycap alana kadar kötü bir görüntü olmaz bence, keycap transparan olduğu gibi Switch de şeffaf.

FR4 plate değil contour veya baileys alırdım keycaps alınacaksa tercihim onlar olurdu ama tabii öyle büyük fark olmasa da FR4 almak varken kendi tercihim olarak almazdım.

FR4 plate değil contour veya baileys alırdım keycaps alınacaksa tercihim onlar olurdu ama tabii öyle büyük fark olmasa da FR4 almak varken kendi tercihim olarak almazdım.
Baileys stoğu yok contour da kasa rengi olarak uymaz, PP/FR4 ikisi de kaliteli plate bence renk/switch tercihine göre alınabilir.

Baileys stoku yok contour da kasa rengi olarak uymaz, PP/FR4 ikisi de kaliteli plate bence renk/switch tercihine göre alınabilir.

FR4 ile pp aynı kalitede diyemem özellikle ayni fiyattayken FR4 daha mantikli ama dediğim gibi aman tanrım diyecek bir fark zaten yok tercih edilebilir ama o Switch modelini beğenirmi tercihe bağli internetten sesini aratıp baksın veya alacaksa bende atabilirim beğenmezse diğer Switch modeline yönelsin.

@Paper.C, Ek olarak satıcı ile Instagram üzerinden stok hakkında görüşürseniz ''Baileys'' seçeneğini sorabilirsiniz, konudaki isteklerinize uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…