4.000 TL'ye kadar klavye ve fare önerisi

Bütçe
4.000 TL

Vâveylâ

Başarılı
Yer
Kanada (10 Temmuz'a kadar)
Klavye olarak GameRaider K1 HE düşündüm (Sadece %75 ve TKL bakıyorum), fare olarak ne alsam bilmiyorum. Şu an kablolu, ne olduğunu bilmediğim bir fare kullanıyorum; aslında güzel ama kablolu olmasından dolayı sevmiyorum. K1 3.000 lira desen, fareye 1.000 lira kalıyor; ne gelirse artık şansımıza.

Son düzenleme:

Fare daha önemli bence ama siz bilirsiniz yine, bütçeyi fareye ayırırdım daha çok. Klavyeyi gerekirse sarıdan 2. el düşürürdüm.

Fare daha önemli bence ama siz bilirsiniz yine, bütçeyi fareye ayırırdım daha çok. Klavyeyi gerekirse sarıdan 2. el düşürürdüm.
Fareye ihtiyacım olduğunu pek sanmıyorum, internette yüzünden online oyunları neredeyse bıraktım diyebilirim. Anca CS2 online olarak, onun dışında hep hikayeli (hikayeli de arada bir 1 aydır oyun oynamadım).

%65 istemiyorum hocam. Konuya yazmayı unutmuşum.

F87 Pro v2.

Nisan'da yetişebilseydim 2900 liraymış. Şu an 3.500 lira.

Ekonomiye yetişemiyorum artık. 2.700 TL falan zannediyordum fiyatını. O zaman düz F87 Pro alın, yanına da fare önereceğim.

Renk sorununuz yoksa.

Fareye ihtiyacım olduğunu pek sanmıyorum, internette yüzünden online oyunları neredeyse bıraktım diyebilirim. Anca CS2 online olarak, onun dışında hep hikayeli (hikayeli de arada bir 1 aydır oyun oynamadım).

Anladım, hissiyat olarak mekanik alsan daha iyi olmaz mı peki? Manyetik te mekanik kadar iyi bir ses ve hissiyat yok çünkü, manyetik dediğin klavyeyi alanlar genelde FPS için snap-tap RT gibi teknolojiler için alıyor. Klavye kaliteli orası ayrı ama manyetik kategorisinde kaliteli daha iyi mekanikler daha ucuza çıkacaktır. Şahsen aula F75 kullanıyorum. Hissiyat, ses, malzeme kalitesi aynı fiyat bandında Aula'nın manyetik klavyesini de kullandım, ne hissiyat vardı ne de ses.

Sorunu yok diye aklım K1 HE'ye gitti ve tasarımını da beğendim. Switch takıntım yok, blue gibi sesli olmasın yetiyor.

Manyetik her zaman daha iyidir, mekanik de güzeldir ama imkan var ise manyetik alınmalı. Arkadaşın bütçesi fazla değil. O yüzden 2 klavye 2 mouse veya çok az oynamalarla tamamlaması daha iyi olacaktır. Benim attığım set iyidir mesela. Ama manyetiğin olayı zaten "çok iyi ses var" değil, kaliteye odaklanmasıdır. Firmaların artık yumurta kolisinden kutu yapması gibi. En kral soğutucuyu da alsan geri dönüştürülebilir kartonla yolluyorlar.

Sorunu yok diye aklım K1 He'ye gitti ve tasarımını da beğendim. Switch takıntım yok, blue gibi sesli olmasın yetiyor.

Yok hocam blue gibi değildir sesi. En yakın ses red switchtir. sesi böyle.

Ama ben F87 Pro'yu daha çok öneririm. Çünkü bunu alınca fareye 1.000 TL kalıyor, 1.000 TL'ye de güzel Switch'li sensörlü mouse bulmak zor. Bir şeyden illaki kısıyorlar. İçi süper olsun dışından kısıyorlar çat diye kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…