Bütçe
4.000 TL

Heisenberg 37

Üstün
Merhaba,

Üniversitede bana yoldaş olacak bir kulaklığa ihtiyacım var. Bundan önce iki kere Buds FE kullandım (Kulağımda gayet nazik ve sağlam duruyordu), ses kalitesinden memnundum diyebilirim ama farklı bir şey denemek istiyorum. AirPods 4 düşünüyordum, gürültü engellemesi olmadığı için kararsız kaldım. En önemli kriterlerim nazik bir yapıya sahip olması ve SAR değeri. Kulaklıklar kulağımın biraz dışında kalıyor. Genel olarak pop, indie rock ve hip-pop dinlerim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba,

Üniversitede bana yoldaş olacak bir kulaklığa ihtiyacım var. Bundan önce iki kere Buds FE kullandım (kulağımda gayet nazik ve sağlam duruyordu), ses kalitesinden memnundum diyebilirim ama farklı bir şey denemek istiyorum. AirPods 4 düşünüyordum, gürültü engellemesi olmadığı için kararsız kaldım. En önemli kriterlerim nazik bir yapıya sahip olması ve SAR değeri. Kulaklıklar kulağımın biraz dışında kalıyor. Genel olarak pop, indie rock ve hip-pop dinlerim.

Teşekkürler.

Telefon ya da bilgisayar için mi istiyorsunuz yoksa Full hepsine bağlanabilsin mi istiyorsunuz bir de kablolu/kablosuz fark eder mi?

500 cikabilirsen Nothing Ear 2024 oneririm. Cikamazsan Anker Soundcore P31i. Konforlu ve nazik yapida iki kulaklikta. EarFun Air Pro 4+ onerirdim aslinda ses kalitesi icin ancak Nothing ve Soundcore kadar rahat degiller.

Nothing Ear.

P31i.
Teşekkür ederim öncelikle. Nothing çok köşeli gözüme. Birde Liberty 4'te rahatsız olduğum o dış çıkıntı Nothing'de de var gibi. O yüzden Ankere yöneleceğim. Siz Buds Core ile P31i arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?

{7F4B4838-7574-4644-B424-B4022D6C3127}.webp

Teşekkür ederim öncelikle. Nothing çok köşeli gözüme. Birde Liberty 4'te rahatsız olduğum o dış çıkıntı Nothing'de de var gibi. O yüzden Ankere yöneleceğim. Siz Buds Core ile P31i arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?

Eki Görüntüle 273906
Rica ederim. P31i'yi secerdim. Ses kalitesi Buds Core'da daha ustun. Onun disinda ANC, mikrofon, kulakta durma, batarya omrunde vs. P31i daha iyi bir secim olacaktir.